Köp julklappar nu - Vi byter till 15 januari
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Datorväskor

Här ser du vårt stora urval av datorväskor. När det ska designas datorväskor då är det naturligtvis beskyddande egenskaper som står först på dagordningen. Det är ju därför man från början köper sig en datorväska. Att många av de datorväskor som finns här under dessutom har en häftig design är naturligtvis bara ett plus. Det är inte minst de super häftiga retro army bags, som vi tänker på. Men faktisk tycker vi själv, att hela vår katalog med datorväskor är fylld med häftig och unik design. Se själv hela vårt urval av datorväskor här under, och hitta en datorväska som passar till din personliga stil och dina behov.

 
Stigande ordning

   

17 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

17 artiklar

Oavsett om du ska ha en datorväska, också kallad sleeve, till din dator eller till din IPad så kan du få det hos Du-buy.se. Vi vet att alla inte vill ha samma sorts väska och många vill ha något som är helt annorlunda än det "vanliga". Därför har vi ett sortiment med väldigt olika väskor.

Vill du ha en fin, elegant, enfärgad väska då kan denna tablet case kanske vara något för dig. Denna väska passar till dig som vill ha ordning och reda. Är du mer för den minimalistiska stilen, titta då på denna väska med rem från Reisenthel. Väskor som denna balanserar på en hårfin gräns mellan att vara eleganta och praktiska. Den har ett vadderat fack till din bärbara dator som skyddar den om du skulle råka tappa väskan. Det finns också många fickor på denna väska precis som på många andra väskor från Du-buy.se så du får plats med alla dina elektroniska prylar, papper, pennor, mappar o.s.v. i en väska. Så det är en perfekt väska att ha med på kontoret.

Gillar du den råa och lite militära stilen bättre, då är du kanske intresserad i en väska som denna Fjälljägare väska från lemonfish. Denna väska är faktiskt tillverkad av äkta militärkläder, från den tyska militären, som har återuppstått i form av väskor. Fjälljägare är militärpoliser i Bundeswehr, Tysklands militär. Denna väska har därför mycket historik och ingen väska är den andra lik. Köper du en sådan väska är du garanterad god kvalité, är tyget bra nog till den tyska militären då är det garanterat bra nog till en väska.