ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Väskor

En bra väska kan hjälpa mycket i en normal svensk vardag. För några innehåller väskan faktiskt mycket av deras liv, då de har både plånbok och dator i väskan. Därför är det viktigt att köpa en väska som du kan lita på. Med Du-buy.se`s stora urval av olika kvalitetsväskor i alla former och färger kan du säkert hitta en väska som passar din stil.

Det är inte bara kvinnor som använder väska, det har också blivit populärt bland män. Speciellt axelremsväskor och dataväskor med en rem är mycket populära för män.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 108

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 108

Hitta en snygg och praktisk väska till all din elektronik

Oavsett om du letar efter en väska till din dator eller din "padda" så kan du garanterat hitta något som är intressant på Du-buy.se. Vi har ett stort urval av väskor till datorer eller Ipad, som du kan se här. När du köper en datorväska är det tre saker som är viktigt att titta på:
Nummer 1: Får din dator plats i väskan? Några datorer är större än andra, Därför är det viktigt att se till så at din väska är tillräckligt stor för din bärbara dator.
Nummer 2: Har väskan ett skyddat fack och är den tillverkad i ett bra material? Datorväskor har ofta ett fack som är skyddat med extra material. Det är viktigt för då behöver du inte först stoppa datorn i ett annat fodral. Du vill också gärna ha en väska som inte går sönder om du skulle tappa den, därför är det viktigt att den är tillverkad i kvalitetsmaterial.
Nummer 3: Är den snygg? Detta är mycket viktigt, även om väskan är funktionell så vill man ju inte gå omkring med en ful väska.
Vill du snabbt ha några exempel på väskor som uppfyller dessa krav så klicka här. Denna väska från Goodjob ser mycket professionell ut och passar till datorer upp till 13” samtidigt har den massor av plats till andra saker som du kanske vill ha med till din dator.

Hitta en snygg handväska
Handväskan är en av de mest populära kategorierna bland väskor och därför har Du-buy.se också ca 30 olika produkter. De finns i regnbågens alla färger som du kan se här. Vi kan självklart inte garantera att du hittar något du tycker om men vi har gjort urvalet brett så chanserna är goda att du faller för något hos oss. Vi kan garantera att väskorna du ser hos oss är av super kvalité. Vi har många väskor från House Doctor, då de är eleganta, av god kvalité och funktionella. Du kan se hela vårt urval av House Doctor handväskor och plånböcker här.

Hitta en funktionell och elegant necessär
Det är alltid skönt att ha en necessär med sig när man ska ut och resa oavsett hur långt man ska. Det vet vi hos Du-buy.se och därför har vi över 50 olika necessärer i vårt urval som du kan se här. Necessären skyddar dina kläder i resväskan från en katastrof, schampo som runnit ut, eller något annat från necessären som läckt. Därför kan du alltid hitta artiklar på vår hemsida från alla de stora kvalitetsmärkena som House Doctor, Hübsch och Bloomingville. Speciellt House Doctor har ett stort urval av necessärer, med allt från enfärgade necessärer till flerfärgade makeup väskor. Du kan se de eleganta och funktionella necessärerna från House Doctor här.

Ha kul med väskor
På Du-buy.se kan du också köpa väskor som är lite roliga och unika. De är en perfekt presentidé till ett barn eller en vän. På vår hemsida har vi mer än 50 olika väskor i av blandat slag som du kan se här. Dessa väskor är allt ifrån kylväskor till strandväskor. Vi har många Smallstuff väskor, det är framförallt färgglada ryggsäckar och de passar perfekt till dit barns första skoldag. Du kan se urvalet av Smallstuff väskor här.