0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Smallstuff

När det kommer till rolig och gosig design till de allra minsta, då är en titt på Smallstuff att rekommendera. Företaget Smallstuff är ett danskt designföretag, med huvudkontor i Tranbjerg i närheten av Århus. All deras design är helt unik och ritad av dem själva i Århus. Företaget etablerades år 2007 och är nu ett ytterst välkänt märke bland småbarnsföräldrar. Inte minst p.g.a. de stilrena produkterna i en härlig och naturlig kvalité. Varumärket använder endast naturliga, ekologiska material, som t.ex. trä och bomull. Sortimentet sträcker sig helt från de nyfödda och upp till 11-12 års ålder. Det välrenommerade varumärket har ett speciellt gott öga till det söta och det roliga. De mixar gladeligen de fina färgerna på kors och tvärs. Många av sakerna är stickade och handvirkade, det ger en känsla av mysig, hemgjord kvalité och inte bara en massproduktion.

 
Stigande ordning

   

21 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

21 artiklar

Smallstuff inspirerar barn

Resultatet har blivit en rad dina produkter som de allra minsta utan tvekan kommer att tycka om. Smallstuff grundar sig på barnens muntra universum och inspirerar barnens fantasi och kreativitet, på ett naivt och glatt sätt. Inte minst de söta Smallstuff bamsarna och många andra virkade djur, som man inte kan motstå. De fina virkade gosedjuren fås i snygga, glada färger som barn älskar. De är härligt mjuka att gosa och leka med, men också fina och dekorativa i barnrummet. Förutom de söta gosedjuren hittar man i vårt urval av Smallstuff produkter, också en rad andra fina produkter till barn, bland annat matkassar med många olika roliga motiv, roliga mobiler, skolväskor, kylväskor, planscher och mycket mer. Massor av sköna saker till ditt eget barn, eller en fin present till barndop eller födelsedag.

Härlig inredning från Smallstuff
Vi har här på sidan också ett stort urval av handvirkade, stickade och sydda produkter till det fina färgglada barnrummet. Smallstuff sängkläder, som finns i både neutrala, men också i snygga klara färger och mönster, så att du alltid kan hitta just det sett som passar till inredningen i barnrummet. Förutom sängkläder har vi här på sidan också ett stort urval av spjälskydd, sängtäcken, amningskuddar och skötbäddar. En stor fördel med Smallstuff är, att du kan matcha en hel serie i samma print, om du har förälskat dig i ett speciellt print eller mönster som matchar det du redan har hemma.

Man hittar redan Smallstuff artiklar i många barnrum landet över, och tittar man igenom katalogen med Smallstuff artiklar här under, så förstår man varför. Ge ditt barns rum en färgglad make over med produkter från Smallstuff, i en kvalité och design som håller i många år.