ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sebra

2004 grundade Mia Dela det nu kända designmärket Sebra, och anledningen till det är att Mia Dela år 2002 blev mamma för första gången. Men att inreda ett barnrum blev en större utmaning för Mia. Hon kunde inte hitta något som var bra nog till hennes son, verken vad gällde kvalité eller utseende. Därför beslutade hon sig för att år 2004 starta sitt eget märke. Det er nu mer än 10 år sedan Sebra startade och det blir bara bättre och bättre. Sebra är känt ut över landets gränser för sin fina, mysiga och charmiga design som tilltalar både barnen och deras mödrar. Hos Sebra Interiör har man ett gott öga till vad som är praktiskt och vad som gör vardagen enklare för småbarnsföräldrar.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 133

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 133

Härliga material hos Sebra

Det är stor fokus på att använda naturmaterial som trä, ull och bomull av hög kvalité, och väldigt många av Sebras produkter är tillverkade i ekologiska material, en stor fördel för både barn och miljö. Färgvalet är i särklass och de klassiska handarbetsformerna som virkning och stickning används ofta.

Det har alltid betytt mycket för Sebra att kunna tillfredsställa sina kunder, men också sina medarbetare. De önskar att ta ansvar för alla levnadsvillkor både kundens och medarbetarens, men också för naturen och vår gemensamma planet.

Sebra Interiör är kreativ funktionalitet av hög kvalité
Sebra Interiör har en väldigt bred produktpalett, men oavsett vilken produkt man står med så är den designad med tanke på kreativitet, funktionalitet och kvalité. Letar du efter härliga, praktiska leksaker och vackra möbler till barnrummet så titta här. Vi har allt från amningskuddar, snygga skötbord och spjälskydd till roliga och kreativa leksaker, madrasser, drickflaskor till utflykten, dekorativa handdukar och sköna mattor från Sebra Interiör.

Sebra ser till att nyblivna mammor inte står i samma situation som Mia Dela själv gjorde. Med deras höga designmässiga kvalité och innovativa idéer ser Sebra alltid till att man har möjlighet för att inreda barnrummet med personlighet och stil. Sebra ser också till att du har allt vad du behöver för att ge dina barn den bästa starten på livet och den bästa uppväxten. En uppväxt fylld med färger, fantasi och funktionalitet.

Sebras produkter inbjuder till lek och stimulerar fantasin. Många av de olika varorna som sebra producerar är designade med en humoristisk och kreativt twist. Se bara på verktygsbänken eller lekköket.

Det kvittar om det gäller färgglada melamin bestick, den säkerhetsgodkända och supersnygga Baby och Juniorsängen eller den sköna barnvagnen, så kompromissar Sebra aldrig någonsin med kvalité, utseende eller design. Det betyder att man alltid kan vara säker på att få en bra produkt med massor av personlighet när man köper Sebra.