UTFÖRSÄLJNING - SPAR 10-70%  - SE URVALET HÄR
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Muubs

Muubs drivs av en instinktiv kärlek till skönheten och den nordiska naturen, där de tror på att bevara originalitet och skapa tidlösa inredningsobjekt med hög funktionalitet. Produkter som skapar konraster, hyllar det icke perfekta, leker med fantasin, åldras med behag och tillför hemmet den saknade själen och råheten. Muubs kallar det ‘beauty in imperfection‘. Det ligger i Muubs DNA att hela tiden skjuta på gränserna för innovation och skapa edge i inrednings - möbelbranschen. De vänder upp och ner på principerna för massproduktion.

Stigande ordning

   

14 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

14 artiklar

Muubs - tillsammans skapar vi unika rum

Dorthe och Bent Povlsen är grundarna och ägarna av Muubs, Guidade och drivna av en instinktiv kärlek till skönhet och den nordiska naturen, tror de på att bevara originalitet och skapa tidlösa inredningsobjekt med hög funktionalitet. De skapar objekt till hemmet som omfamnar hantverket och sjuder av äkthet. Varje produkt ha själ och alla har sin historia. Från skärbrädan med naturliga ådringar och handgjorda bord med charmiga levande former och bristfälligheter till rustika köksartiklar i trä med naturliga knastar och ofullkomligheter 

Muubs - ’Beauty in imperfection’

Om det finns något som Muubs är bra på, så är det att trolla fram design som skapar kontraster, leker med vår fantasi, åldras med behag och tillför den saknade själen och råheten i vårt hem. De kallar det ’beauty in imperfection’. Man har tänkt igenom det i varenda produkt, oavsett om det gäller stolar, dekorationer eller köksartiklar. Deras serier och kollektioner bjuder på autentisk och unik design, som både är funktionell och vacker att se på. De täcker hela hemmets inredning med objekt för utomhusbruk, badrum, kök, lampor m.m.