0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Karlsson klockor

Karlsson är ett världskänt varumärke inom klockor. Firman grundades 1980 i Holland, och är idag ett av de ledande märkena inom ur. Karlsson säljer ur i hela världen. Karlsson är synonymt med hög kvalité, fantastiska formar och modern design. Ett unikt sammarbete med nationella och internationella designers och deras egna kreativa team gör det möjligt för dem att skilja sig från mängden. Det släpps nya kollektioner med ny design två gånger om året och de har följande underkategorier: 

Originals, World class, Living och Identity.

Det finns många modeller att välja mellan i Karlssons sortiment. Du kan utan tvekan hitta en elegant, fantastisk och läcker klocka till ditt hem.

Karlsson
 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 244

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 244

Karlsson har klockan till dig

När det handlar om klockor som ska ingå som en väldesignad och funktionell del av inredningen, då är Karlsson absolut ett av de allra största och duktigaste varumärkena. Karlsson har förmågan att ständigt förnya sig. Företaget visar gång på gång att man har fingret på pulsen, både när det gäller trender och funktionalitet. Och prismässigt är Karlsson då absolut mycket moderata!

Karlssons små väggklockor kan man inte vara utan i hemmet. Ofta har vi ur i flera av hemmets rum, och om du väljer en liten väggklocka, så passar de nästan in i alla typer av hem. Karlsson har ett jätteurval av små väggklockor där det är mycket som kan fresta ett designerhjärta. Titta t.ex. på den enkla och supersnygga svarta Normann Station Väggklockan från Karlsson, som är fin i varje hem.

Karlsson har naturligvis de helt klassisk små väggklockorna med eller utan siffror, runda eller fyrkantiga och tillverkade i olika mer neutrala material. Se bl.a. den fyrkantiga, smarta Vintage Väggklocka (blå) från Karlsson, som också finns i grön och röd. Här är det verkligen tal om en tidlös och vacker klocka som på ingen tid kommer att charma dina gäster.

Man kan visst utan problem kalla Karlsson mästare i att designa klockor, så letar du efter ett av de enastående runda klockorna, så är det i alla fall minst ett i den stora samlingen som du kan känns igen och peka ut. Bland samlingens runda klockor är det ett brett urval i flera olika designs, med eller utan visare, med eller utan siffror, här finns allt.

Karlssons väggklockor utan visare har blivit mycket moderna som ur till köket. Ett elegant och enkelt redskap till din vägg i vilket rum som helst. Idag är den klassiska utgåvan utan siffror fortfarande en mycket populär och funktionell detalj i det moderna hemmet.

Karlsson designade klockor finns i ett stort urval, och här finns något för varje behov och smak. Merparten är väggklockor men det finns också fantastiska bordsur och väckarklockor. Designmässigt spänner Karlsson över ett mycket brett fält. Från de mest minimalistiska uren, som bara består av visare – till de väldigt överdådliga med ett festfyrverkeri av färger, till stora industriella stationsklockor, till de sneda, roliga och övriga designs. Karlsson designar helt enkelt klockor till alla.