Köp julklappar nu - Vi byter till 15 januari
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Incado

Fattas det en världskarta på kontoret, vardagsrummet eller i barnrummet som är både informativt och snyggt? Då är Incados kartor det rätta valet. Här hittar du snygga metallprint av Danmark, inramade med breda och otroligt snygga ramar. De fina motiven är printade direkt på den borstade aluminiumen. De fina Danmarks- och världskartorna är perfekta till dem som tycker om att resa eller bara vill ha något snyggt på väggen. Incado´s kartor gör geografitimmarna lite roligare genom att ändra färgerna på land- och vattenmassorna, på så sätt kan du få en karta som ser lite annorlunda ut och passar in överallt. Om det inte var tillräckligt med allternativ att ändra på färgerna, så har några av kartorna också ett speciellt ljusinfall som kan få motiven att framstå som tredimensionella. Du kan alltså få en illusion av länder som poppar upp ur bilden med Incado´s världskarta som du hittar härunder.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 254

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 254

Smukke og alternative verdenskort fra Incado

Med verdens- eller Danmarkskort fra Incado, er det muligt at give enhver kedelig væg mere liv. Kortene giver plads til en masse spændende og sjove samtaler, og bidrager samtidig med et dekorativt element til hjemmet. Synes du måske, at et verdenskort er lidt for avanceret eller farverigt, og derfor ikke passer ind i din boligstil, så har Incado også en løsning.

Du kunne evt. vælge ét af deres metalkort såsom VERDENSKORT METAL (60x120 CM). Dette super enkle og flotte kort kan stadig bruges til at udpege destinationer og lære børnene om den basale geografi, samtidig med at det er diskret, og derfor passer ind i ethvert hjem. Kortet fås med sort trykt på en sølv baggrund eller omvendt. Det fås også i guld og kobber.