ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ib Laursen

Skandinavisk brukskonst från Ib Laursen som skapar en mysig stämning. Ib Laursen är en av de första entreprenörerna inom brukskonst och heminredning. Företaget startade 1971 och har sedan dess strävat efter att utveckla nya och bättre produkter. Ib Laursen designar och säljer inredning och brukskonst till hem och trädgård, och deras sortiment kännetecknas i första hand av den nordiska heminredningen. På grund av Ib Laursens konstanta utveckling ligger de i framkant när det gäller trender.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 1786

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 1786

Ib Laursen - tidlös heminredning
Vi på Du-buy.se älskar Ib Laursens nutida och unika design, där du i deras sortiment hittar allt från lampor till kannor och väggur. Sortimentet har stor spännvidd och ger ett otal av möjligheter för att skapa en unik och trevlig stämning både inne och ute. Ib Laursen designar och säljer brukskonst, till återförsäljare över hela världen. Titta t.ex. på den vackra Casablanca kannan i stengods som stämmer så väl överens med de nordiska designtraditionerna. Låt denna vackra kanna pryda ditt kök eller låt den vara en dekorativ detalj i hemmet.

Du kommer garanterat ha glädje av den vackra Ib Laursen heminredningen som aldrig åldras med sin tidlösa design. Du har därför massor av anledningar till att skämma bort dig själv med möbler och heminredning från deras sortiment. I Ib Laursens urval hittar du generellt allt du behöver för att skapa ett personligt hem. I sortimentet hittar du bland annat rustika lampor, läckra skålar och exklusiva inredningsaccessoarer under kategorin “Övrigt".

Hos Du-buy.se hittar du ett brett sortiment av varor från Ib Laursen. Deras möbler träffar mitt i prick och passar fint in med de andra läckra möblerna som vi säljer här på hemsidan, som alla är användbara och nutida. Vi har handplockat de snyggaste designsen från Ib Laursens sortiment som du på kort tid, och med få medel, kan använda till att skapa en helt speciell och personlig atmosfär i ditt hem.

Retro köksvåg, lampor och klockor från Ib Laursen
Ib Laursen har designat många olika slag av heminredning som kan användas i köket, badrummet eller i husets övriga rum. Till köket hittar du denna Retro köksvåg som har en avtagbar bricka och är en snygg våg till det klassiska köket. Vågen fås i flera färger. Brooklyn taklampor från Ib Laursen är fina klassiska lampor till köket, vardagsrummet eller entrén. Fattas hemmet ett nytt väggur? Då är ett vintage väggur kanske något för dig! Häng upp det i baren, vardagsrummet eller i sovrummet.

Med de vackra möblerna från Ib Laursen kan du skapa en helt unik och personlig stämning i ditt hem. Vi här på Du-buy.se är väldigt glada för Ib Laursens vackra och tidlösa design, som kan vara en prydnad i vart hem. Oavsett om stilen i ditt hem lutar åt det bohemiska, minimalistiska eller det mer romantiska så kan du hitta just de tillbehör som passar in i ditt hem. Kolla in vårt urval av Ib Laursens möbler, det kommer du inte att ångra. här på sidan hittar du de bästa priserna på allt från skärbrädor till lampor designade av Ib Laursen.

Det övriga men fortfarande otroligt stilrena
Ibland finns det varor som är svåra att kategorisera, därför har vi på Du-buy.se gjort en kategori där allt det övriga kan samlas. Du kan se kategorin här. Där finns många häftiga saker men en sak som ska framhävas är deras otroligt populära och fina lyktor. Dessa lyktor är perfekta till en trevlig sommardag på terrassen. Du kan se en av de fina lycktorna här, den är tillverkad i svart metall vilket gör att den passar in överallt, och den är speciellt snygg tillsammans med sina "syskon".
En annan otroligt fin produkt under övrigt är Ib Laursen tvåldispenser. Här har vi valt tre som passar in på de flesta toaletter och badrum. Denna dispens är tillverkad i glas med ett kristallmönster. Det gör den väldigt neutral och därför passar den garanterat in i hemmet oavsett vilken stil du har.

Glöm inte att titta igenom alla Ib Laursens produkter, det finns säkert något som du just står och fattas, eller något som du inte visste att du behövde.