ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hübsch

Hübsch är ett danskt företag som grundades 2010, och de har sedan dess strävat efter att utveckla nya och bättre produkter. En av idéerna med Hübsch var att skapa något unikt. Det finns tre ägare av verksamheten. Jannie Krüger, Flemming Hussak och Daniel Henriksen. Sedan 2010 har verksamheten vuxit och ses idag som ett av Skandinaviens ledande varumärken inom inredning. De designar allt till hemmet och har focus på skandinavisk hemtrevnad och gemyt, som också är ett genomgående tema i deras kollektioner. Genom sina produkter försöker man att ge kunden glädje, både genom sin design, men också genom sin vänliga kundservice. De lägger stor vikt på att ge kunden en speciell upplevelse, både när det gäller service, kvalité och design.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 573

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 573

Hübsch's intressanta och vackra kollektioner

Hübsch lanserar två kollektioner årligen, den ena är Tendencies, en kollektion som inspirerar dig genom både vår och sommar. Deras andra kollektion Occasions fokuserar primärt på höst- och vinterhalvåret. Båda kollektionerna vill inspirera dig och ge ditt hem en modern prägel genom alla årets månader.

Historien bakom Hübsch’s intressanta namn
Hübsch kan kännas som ett udda namn, men det är väl genomtänkt. Ordet är tyskt och betyder snygg, vacker och elegant vilket också är karakteristiskt för deras möbler. De siktar in sig på att tillverka skandinaviska produkter som inte är allt för minimalistiska, för som de själv säger: Det behövs något mer för att göra en möbel spännande.

Vackra möbler i sköna material, producerade av Hübsch
Den vackra hylla m/ läderrem består av trä, ett material som är genomgående i största delen av deras möbler vilket också indikerar att deras möbler primärt präglas av en naturlig och rustik look. Något som man inte ser så mycket av i deras möbler är olika mönster och starka färger. De försöker hela tiden utveckla sina produkter så att de blir ännu bättre, de försöker dock inte att följa tidens tand, utan istället att skap något som är unikt och som passar in i alla hem och är tidlöst. De strävar efter att skapa möbler med attityd och smarta detaljer. Se vårt sortiment här under och bli inspirerad av de snyggaste möbler designade av Hübsch.