0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

House Doctor

House Doctor är en dansk designfirma som startade 2001, då systrarna Rikke Juhl Jensen och Gitte Juhl Capel hade en brukskonst butik i Ikast och där designade sina första möbler. Det blev början på det vi idag känner som House Doctor. Butiken i Ikast avvecklades under några år och arbetet med att designa brukskonst, möbler och andra ting till hemmet tog överhand. Flera år senare har brodern Klaus Juhl Pedersen också anslutit och de tre syskonen driver idag House Doctor från det stora nya huset i Ikast. Idag är man mer än 100 anställda i den blomstrande verksamheten, som mest levererar till Europa, New Zealand, Japan och flera andra länder.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 784

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 784

Hitta House Doctors härliga Heminredning här

Alla tre House Doctor syskon har kreativa egenskaper och delar en tro på att ett vackert hem främjar livsglädjen. House Doctor är personlig inredning till hemmet som är provokativt och inte allt för formellt. House Doctor erbjuder möbler och tillbehör till den medvetna och heminredningsintresserade kunden som gärna vill skapa ett mysigt och varmt hem där man känner sig välkommen.

Tillbehör till hemmet av hög kvalité från House Doctor

Varje år kommer det massor av spännande nyheter inom lampor, ljusstakar, möbler, tvättkorgar och mycket annat. Allt i snygg ny design och till konkurrenskraftiga priser. Man deltar i mässor runt om i världen, och inte minst deras egen in-house mässa är populär. Här möts alltid hundratals av återförsäljare för att få se de nya produkterna.  

Funktionella och snyggt designade köksartiklar till dig

Köksartiklar har blivit en stor del av sortimentet hos House Doctor, och bland annat deras keramikserie "Rustic" och deras porslinsserie "Grey Stone" har blivit mycket populära.
House Doctor’s höga popularitet kan härledas till deras otroliga innovation när det kommer till köksartiklar. Hos House Doctor är fint nämligen inte nog, de slutar inte förrän de når absolut perfektion. Därför ser du också att många av deras produkter är lite alternativa och unika. På så sätt kan deras köksartiklar passa in i alla hem då det är meningen att de ska skilja sig från mängden och sticka ut lite.
Några gånger väljer House Doctor också en annan väg och designar något som passar i alla hem genom att vara fullständigt neutralt. Här är de svarta Square Grytlappar ett bra exempel. Dessa lädergrytlappar ser otroligt häftiga ut och passar samtidigt in i alla hem.

House Doctor möbler

Möbler från House Doctor är en växande kategori och innehåller allt från Daybeds, soffor och stolar till bord, byråer och vinhyllor. De fina möblerna är gjorda i den originella House Doctor stil som kännetecknas av rå minimalism. Därför hittar du många rå möbler gjorda av naturmaterial som skinn, trä o.s.v. Till exempel är denna Loungestol från House Doctor otroligt fin på terrassen med tillhörande bord som kan ses här.
En annan mycket populär möbel är deras Apart konsoler som finns i både svart och mässing, och passar perfekt till deras marmorhyllor. Använd Apart hyllorna i vardagsrummet, sovrummet eller i hallen. Ja, de passar i de flesta rum.

De övriga House Doctor produkterna

House Doctor har många superfina småsaker som kan piffa upp i hemmet. Ibland gör House Doctor produkter som kanske inte passar in med de övriga produkterna men de är fortfarande vackra. Därför har vi gjort en kategori med alla de övriga fina House Doctor produkterna, och du kan se dem här. Här hittar du allt från en mobil till en termoskanna och allt där i mellan. En av de produkter som hör till allt där i mellan är Evighetskalendern, som finns i både bords och väggmodell. Denna kalender kan förslagsvis placeras på skrivbordet eller i fönsterkarmen. Passar inte bordsmodellen så kan du hänga den stora modellen upp på väggen.


I House Doctors urval hittar du generellt allt som du behöver för att skapa ett vackert och personligt hem. Våra lagerhyllor bågnar av bl.a. handgjort porslin, skulpturala lampor, läckra möbler och exklusiva tillbehör till hemmet. House Doctor ger dig en daglig vitamininjektion till ett mer inspirerande, vackrare och personligare hem.

Här på sida hittar du garanterat ett stort urval av heminrednings artiklar och vi matchar alla priser på House Doctors produkter.

.