ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ferm living

Det danska designföretaget ferm LIVING är känt och älskat världen över för sin strama, rena, grafiska design och för sin förmåga att skapa vackra bruksföremål till hemmet i ärliga material som trä, läder, återvinningspapper och metall. ferm LIVING startades 2005 av Trine Andersen, och det är fortfarande hon som står i spetsen för det lätt igenkännliga, retro-inspirerade och skandinaviska formspråket.

 
Stigande ordning

   

17 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

17 artiklar

ferm LIVING är duktiga på brukskonst

ferm LIVING är mycket efterfrågat av designälskare. Det eleganta, raffinerade och grafiska uttrycket går igen i alla de härliga produkter som kommer från företaget. ferm LIVING har ett brett sortiment av såväl brukskonst som tillbehör till hemmets alla rum. Från textilier, kuddar och sängkläder – till lampor, ljusstakar och korgar. Från läckra produkter till barnrummet– till utsökt design till köket. Generellt är ferm LIVING duktiga på brukskonst, då pratar vi väldesignade, funktionella och hållbara produkter, som tål att användas.

ferm LIVING – En historia från hela världen

Även om ferm LIVING är ett danskägt företag och har sitt huvudsäte i Köpenhamn så vill de gärna jobba med internationella designers. På så sätt fortsätter deras produkter att utvecklas och de når ut till en bred publik vad gäller stil och smak. Gemensamt för alla deras produkter är dock att de har samma entydiga mål, att skapa en plats där man kan vara sig själv och känner sig hemma. Detta mål uppfyller alla deras produkter med otrolig grace och perfektion.