ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Fatboy

Fatboy har blivit ett mycket välkänt namn, och deras populära saccosäck kan man idag hitta i otaliga hem världen över. Det som startade som en idé inspirerad av och tagit från en CD, har utvecklat sig och blivit ett prisvinnande fenomen. Den är så populär att den till och med vunnit pris för bästa möbel i Europa. Idag går den stora saccosäcken under namnet Fatboy the Original men märket Fatboy producerar också flera andra saker, allt från hängmattor och lampor till hundkorgar och uppblåsbara madrasser. Det finns en mängd olika produkter och de har alla en gemensam nämnare; att sprida glädje och trevnad, och ge plats för att ta det lugnt och bara njuta av livet.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 164

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 164

Fatboy föds

Fatboyen så som vi känner den, uppfanns först av den finska designern Jukka Setälä redan 1998. I 1996 blev han klar med sin utbildning på Universitetet för Konst och Design i Helsingfors, och bara två år senare fick han idén till den första Fatboy. Idén till namnet fick han efter att han mottagit en CD med den engelska konstnären Fatboy Slim, som var en stor hit på 90-talet.

En tid efter att den första Fatboy sett dagens ljus blev den upptäckt av den holländska designern Alex Bergman. Han kunde se massor med potential i produkten och menade att han kunde ta den ett steg längre.Detta resulterade i att han år 2003 köpte rättigheterna för att sälja produkten, och det är tack vare honom som det idag har en så stor internationell succé.

Fatboy - älskad av hela världen

Sedan lanseringen har saccosäcken fått enorm succé. Men vad är det som gör Fatboy så speciell? Och vad är det som skiljer den från andra sittsäckar? Som skrivits tidigare, så focuserar märket Fatboy generellt på att deras produkter ska vara komfortabla och praktiska. Den grundläggande orsaken till saccosäckens popularitet beror på  storleken. Fatboyen är väsentligt större än normala sittsäckar. Istället för att bara sitta rakt upp och ner i den finns det möjlighet för en mer avslappnad ställning. Man kan också lägga sig i den och kanske till och med ta en liten power napp.

Allt detta och mycket mer, är det som gör Fatboy saccosäck så populär. Fatboy ger plats för avkoppling och ger en bra ursäkt för att bara ta ett steg tillbaka och ta en paus. För det är viktigt att ge tid och plats åt sig själv då och då, och här är hela Fatboys sortiment den perfekta lösningen. Storleken gör också att man får tid för varandra. Oavsett om det är med far, mor, syster, bror, väninna eller flick-pojkvän, så finns det plats och möjlighet för att njuta varandras sällskap, utan att behöva tänka på alla vardagens strapatser.


Mycket mera Fatboy

I dag består Fatboys sortiment av otaliga produkter som ger vardagen en lite mer avslappnad twist. Saccosäcken är fortfarande lika populär som den alltid har varit, och idag känns den igen under namnet Fatboy the Original, och fås i många olika färger. Men med den stigande populariteten har varumärket fått möjlighet för att bre ut sig ännu mer. De säljer nu produkter till människor i alla åldrar, oavsett om du är barn, vuxen eller hund.

En annan produkt som blivit populär är Fatboy headdemock. Det är en stor hängmatta som står på ett stativ och kan klara upp till 150 kg. Ännu en produkt som har plats till mer än en person och den skapar många möjligheter för att njuta av trädgården, terrassen eller balkongen när vädret tillåter. Den är enkel att montera och fås också i många olika färger, så det finns garanterat en som passar till dig och ditt hem.

Men det stannar inte här. Under de senaste 15 åren, har Fatboy rört sig lite utanför sin specialitet, att ge människor rätt till komfortabel avslappning, och valt att focusera på människans bästa vän. Från denna utgångspunkt skapades Doggielounge.

Doggielounge är en exklusiv hundkorg eller -kudde, som ger din hund ett komfortabelt ställe att sova och vila på. Den är tillverkad i bra material och är både vatten- och smutsavvisande. Den finns i två olika versioner och storlekar, samt i en lång rad olika färger.

Det är klart och tydligt att Fatboy är mycket populärt och det kommer de att fortsätta med att vara, med ett urval som idag även erbjuder uppblåsbara ballonghundar och parasoller. Fatboy the Original kan idag köpas i 60 olika länder, och det kommer den att fortsätta med, den är så bra på att skapa glädje och leenden i vardagen.