ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

By nord

Om man fattas vackra kuddar eller sängkläder hemma, då är By Nords stora urval av kuddar ett intressant val. Inspirerade av nordisk kultur, djur - och växtliv designar By Nord kuddar som är fantastiskt vackra. Samtidigt är kuddarna tillverkade i mjuka tyger som är komfortabla för hela familjen. Tycker man om unika produkter till hemmet, då är By Nord ett bra ställe att börja på. De vackra kuddarna passar perfekt in i det moderna hemmet, och de nordiska motiven passar perfekt med de svenska årstiderna. Vi har just nu ett stort urval av By Nord kuddar, samt snygga kökshanddukar. Just nu säljer vi också By Nords smarta Wally förvaring med ett fack för varje vardag och ett för helgen. Perfekt för att hålla ordning på olika saker, både i köket, barnrummet eller, för den delen, i alla andra rum. Ofta har vi bra erbjudanden eller rea på våra By Nord produkter. Se hela vårt stora sortiment av By Nord produkter här.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 186

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 186

By Nord är dansk design och de designar allt från kuddar, plädar och handdukar till möbler, vaser och mycket mer. De har stort fokus på att deras produkter ska vara så miljövänliga som överhuvudtaget är möjligt. Inred t.ex. ditt sovrum med denna snygga Fält kudde. Kudden är superfin och har ett vackert mönster föreställande ett fält. Man kan också genom att se på de övriga kuddarnas design, att företaget tar mycket inspiration från den nordiska naturen. Deras utgångspunkt speglar sig i många av deras produkter som är otroligt dekorativa och speciella. Man kan inte annat än beundra den vackra natur som de skildrar på bl.a. sina kuddar. Dessa Varg sängkläder är fina och dekorativa med det vackra motivet som igen har inspirerats av den nordiska naturen. Sängkläderna passar i de allra flesta sovrum med sin snygga och enkla design. 

De fina produkterna ger hemmet en mycket stilren och nordisk prägel som är mycket vacker. En produkt som skiljer sig lite från deras övriga kollektion är denna Grönländsk man kudde, motivet är i sig själv väldigt fint, men det är också en mycket speciell kudde som man inte ser varje dag. Kudden har en tydlig nordisk look och det är sådana små detaljer som kan vara med till at piffa upp hela hemmet. Det finns inget som säger att du behöver byta ut alla dina möbler för att få en snygg och modern inredning. Oftast kan man bara lägga till några små saker för att rummet ska få ett helt nytt utseende. 

Om du önskar att förnya köket lite kan du investera i denna kökshandduk (dovhjort), som är väldigt dekorativ och helt klart vill ge ditt kök en ny look. Kökshandduken är också inspirerad av den nordiska naturen och kan fås med flera olika motiv. Bl.a. med varg, älg eller ett rådjur.