Köp julklappar nu - Vi byter till 15 januari
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bodum

Prisbelönade danska produkter till kök och grill har sedan grundandet av Bodum 1944 varit framträdande i många hem. Den innovativa designen och de ofta uppseendeväckande färgerna är världskända och produkteras goda kvalité och funktionalitet kan du få till ett rimligt pris.

God design behöver inte vara dyrt. Detta är grundidéen bakom Bodum. Familjen bakom företaget vill gärna erbjuda sina kunder allt från de senaste produkterna - till tillverkning av kaffe eller te. Från förvaringsmöjligheter till hemmet - till köksutrustning. Bodum utökar regelbundet sitt utbud av vackert designade vardagsprodukter. Hos Du-buy.se hittar du ett stort urval av Bodums läckra produkter till mycket fördelaktiga priser.

 
Stigande ordning

   

4 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

4 artiklar

Hållbara produktionsmetoder från Bodum

Bodum grundades 1944 av Britta och Peter Bodum, i dag är det fortfarande ett familjeägt företag då dottern och sonen, Pia och Jørgen, nu har tagit över. I loppet av de nu mer än 70 år som verksamheten har varit igång, har det alltid varit ett motto som följt Bodum: ”Make taste. Not waste.” De har faktiskt tagit detta motto så långt att de investerat i och installerat solceller och batterier på en fabrik i Portugal. Deras mål är att vara 100% självförsörjande med energi inom den närmaste framtiden.