ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

bObles Lekdjur

Både barn och vuxna älskar bObles. Med deras koncept "Den glada utvecklingen" garanterar bObles många härliga timmars lek, som både stimulerar barnets motoriska utveckling och barnets fantasi. De härliga lekdjuren från bObles är oumbärliga hos småbarnsfamiljen, och man ser dem också överallt. De färgglada lekmöblerna är både roliga och väldigt praktiska. De är också hälsosamma för dig och ditt barn, de innehåller verken allergiframkallande eller giftiga ämnen vilket gör dem otroligt populära. Mångfalden av djur och geometriska former väcker garanterat barnets nyfikenhet och intresse. Se vårt urval av bObles leksaker här.

 
Stigande ordning

   

17 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

17 artiklar

bObles lekdjur – den ultimativa multifunktionella leksaken

bObles lekdjur är härligt enkla och smakfulla. De fås i ett hav av olika färger som alla är noga utvalda så att de ser roliga för barnen, och ser snygga ut för de vuxna. bObles produkterna är tillverkade i sammarbete med Vores børn, bObles och en mängd experter, speciellt vill vi här nämna fysioterapeuter. bObles ormen är ett bra exempel, barnen kan leka med den, sitta på den, och de vuxna kan träna med den. Genom att placera ormen under ryggen när du gör situps blir din träning effektivare. När du har tränat färdigt kan den användas vid stretching och efter at du torkat av den med en fuktig trasa så är den så gott som ny.
En annan av de mest populära bObles djuren är Elefanten. Denna leksak är också otroligt multifunktionell. Liksom alla andra bObles lekdjur så är den tillverkad av slitstarkt EVA-Skum. Denne elefant kan vändas med fötterna neråt och då kan den användas som stol.Den kan också vändas med den rundade sidan neråt och då kan den användas för att träna balansen och hopp med.
Där finns också bObles produkter som är mycket mer ”hands-on”. Det vill säga att barnet ska använda sina händer och muskler mycket mer när de leker med dem och på så sätt tränas koordinationen. Till exempel är de fina bObles lekstenar, super roliga att leka med och samtidigt praktiska. De kan snabbt packas ihop så att de inte tar så mycket plats. Det samma gäller för den fina bObles myrslok. Denna leksak kan delas i fyra delar, på så sätt finns det nästa oändliga möjligheter att leka med den på.

bObles fantastiska kvalité

Alle bObles produkter är tillverkade av EVA-skum och det är inte utan anledning. Ingen har lust att kompromissa med kvalitén när det gäller leksaker till ens egna barn. Och det gör bObles inte heller. Det mirakulösa EVA-Skummet är ett slitstarkt material som är mjukt nog för att inte skada barnet, eller repa golvet. Dessutom stör det inte grannen som bor på våningen under. Deras produkter är gjorda i Fjärran Östern men det ändrar inte på att bObles har sträng kontroll på sina producenter så att alla deras materialer är fria från giftämnen och hormonstörande ftalater. bObles leksaker följer den strängaste europeiska standard för producering av leksaker, EN-71. Därför är du garanterad en skadefri produkt.
Det fantastiska skummet har fått mycket beröm genom åren, och på goda grunder. Det är enkelt att hålla rent med en fuktig trasa, så alla bObles produkter kan enkelt bli rena och snygga igen.

bObles – Av familjen till familjen
Bakom bObles står två systrar, som med en bakgrund som arkitekt respektive formgivare av kläder har förmått att överföra sin känsla för kvalité, formgivning och funktionalitet till ett fantastiskt barnuniversum fyllt med lekdjur, byggmodeller och leksaker. Idéen till denna fantastiske produkt kom då den äldsta systern blev mor för första gången. Hon upptäckte att det var stor brist på leksaker som levde upp till hennes förväntningar på kvalité och design. Men det var först när hon var mammaledig med andra barnet 2006, som hon startade det nu välkända företaget. Även om bObles på senare tid har varit en fantastisk succé så håller de fast vid de gamla principerna, kvalitet före kvantitet.

Kom ihåg att då och då titta till bObles produkter på Du-buy.se då vårt urval är i ständig förändring och vi ofta har bra erbjudanden. När du hittar något som du tycker om, titta då också under andra varianter, då alla bObles produkter finns i en mängd olika färger och storlekar.