OUTLET - SPAR 10-70%  - SE URVALET HÄR
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bobino

På Bobino 'föreställer vi oss en enklare vardag genom enkel innovation ". De får energi av att fundera över olägenheter, som vi alla känner igen, och skapa produkter som underlättar i vår vardag.

Med stort fokus på designprocessen och omsorgen för deras kunder har Bobino under de senaste 10 åren byggt upp ett starkt varumärke. Bobino's produkter finns i mer än 60 länder världen över, genom deras exklusiva distributionsnät. Oberoende detaljhandlare och en utvald grupp av detaljhandelskedjor är ryggraden i detaljkunderna.

Stigande ordning

   

4 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

4 artiklar

Bobino levererar produkter som gör din vardag enklare.

Bobino's märke ställs ut på mer än 35 mässor årligen och ger dem möjligheten att bli sedda av museum butiker, presentbutiker, koncept- och designbutiker, bokhandlare, flygplatser och många andra butiker med specialutbud. Ledande varuhus och hemorganisationer är också Bobino's kunder.

Sedan starten i 2007 har Bobino uppnått internationellt erkännande och fått designpriser som Chicago Athenaeum Good Design Award i 2009, The IF Product Design Award i 2010 och 2015 och Red Dot design Award i 2012.

Se vårt urval av sladdhållare och glasögonklämmor.