outlet - SPAR 10-70%  - SE URVALET HÄR
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Blomus

När det gäller stilrena inredningsdetaljer i metall, så sticker Blomus definitivt ut från mängden som ett av de mest spännande märkena just nu. Med allt från små detaljer som krokar och underlägg till vedkorgar och fågelbord finns det gott om godsaker att titta på i deras katalog. Vi har nu glädjen att kunna presentera ett brett sortiment av snygga produkter från Blomus hos Du-buy.se.

Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 32

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 32

Exceptionell kvalitet i alla produkter från Blomus

Kvalitetsmässigt är det få märken som kan tävla med Blomus, vad gäller materialval såväl som tillverkningsmetoder. Samtidigt håller de inte igen på snygga detaljer och vacker design. Blomus sortiment har en sådan bredd att du kan hitta i stort sett allt du behöver till hemmet i deras katalog, allt från tvålpumpar och tekannor till fågelbord, vedkorgar och otroligt mycket annat. För dig som gillar rena linjer och stram design är Blomus det perfekta valet.

Blomus – den långa och samtidigt korta historien

Blomus rötter går ända tillbaka till 1921, då grunden lades till det företag som Blomus i dag bygger vidare på. På den tiden hette företaget SKS Sundern och det startades av Karl Scheffer-Klute. Efter flera namnändringar heter företaget idag Blomus, som det har kallats sedan 2009. Verksamhetens fokus ligger på minimalism och god, modern smak i allt vi kan tänkas behöva till hem och trädgård.