UTFÖRSÄLJNING - SPAR 10-50%  - SE URVALET HÄR
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Applicata

Applicata är namnet på en lång rad väldesignade inredningsdetaljer till hemmet, som alla är både fantasifulla och vackra. Trots att Applicata tillverkar en mängd olika produkter är kvaliteten alltid mycket hög. Du kan alltså tryggt välja Applicata när du handlar inredningsartiklar till hemmet, oavsett om du vill ha en snygg ljusstake, en korthållare, smarta Nipple-krokar eller deras fina sparbössa. Särskilt den sistnämnda är en mycket snygg och spännande inredningsdetalj som passar perfekt in i det genomtänkta hemmet. Generellt sett håller Applicata väldigt hög standard på sina produkter, och har fått flera utmärkelser för sin fina och fantasifulla design. Du hittar vårt sortiment av inredningsdetaljer från Applicata här nedanför.

Stigande ordning

   

8 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

8 artiklar

Hos Du-buy.se har vi mer än 150 olika produkter från Applicata. Applicata fokuserar på de små detaljerna i hemmet, de man kanske inte alltid lägger märke till – som accessoarer, belysning, småmöbler – men som gör så stor skillnad för intrycket och känslan. Det är alltså Applicatas produkter man ska leta efter, när allt det väsentliga i inredningen är på plats men hemmet saknar det där lilla extra.

De flesta produkterna från Applicata är tillverkade i trä med olika färger som accent, det gör att alla deras produkter matchar varandra. Alla Applicatas träprodukter är FSC-certifierade så att du kan känna dig trygg när du handlar och kan lita på att det du köper är framställt med hänsyn till långsiktig hållbarhet, ända från idé och formgivning till det att du har produkten i din hand.