ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Andersen Møbler

Andersen tillverkar fina och eleganta möbler och inredningsdetaljer. Alla produkter från Andersen är tillverkade av kvalitetsmaterial och största delen av deras möbler är tillverkade av trä. På så sätt kan du vara säker på att få en stilfull, naturlig och miljövänlig möbel som passar in i varje hem. På Du-buy har vi över 50 olika produkter från Andersen.

 
Kategorier
Stigande ordning

   

4 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

4 artiklar

Andersen Møbler – Historien

Andersen Møbler har tillverkat tidlösa mästerverk sedan 1916, då företaget grundades av snickarmästare I.C.A. Jensen. Verksamheten började som ett traditionellt möbelsnickeri, men utvecklades med tiden och då det såldes 1978 bestod produktionen enbart av arkitektritade möbler. Idag, efter att ha bytt ägare flera gånger, är själva kärnan i Andersen Møbler fortfarande densamma som när det hela började 1916 – ett danskägt företag som tillverkar möbler i fantastisk kvalitet.

Create me box från Andersen – organisera allt snabbt som blixten

Vill du hålla ordning på matvaror eller organisera innehållet i dina fickor när du kommer hem så är Create me box från Andersen alternativet för dig. Det är ett enastående system av askar, lådor och lock som hjälper dig att sortera allt från salt, peppar och kryddor till nycklar, kvitton och annat som skramlar i fickorna när dagen är slut. De fina askarna och locken är tillverkade av ekträ i finaste kvalitet, och de många olika storlekarna gör att du enkelt kan välja just den som passar dig. Du kan se en av alla de fina askarna här, och under länken “Andra varianter” hittar du hela sortimentet så att du själv kan sätta ihop den perfekta kombinationen för dig. 

Andersen Shelf 2 hylla

Behöver du något att ställa din Create me box från Andersen på i hallen, badrummet eller köket så passar Shelf 2 perfekt. Du hittar den här, även den finns förstås i flera varianter. Alla delar är tillverkade i samma fina ekträ så de passar perfekt till askarna.

Skåp S3 från Andersen

Det här fina skåpet, som du hittar i flera varianter här, är en perfekt förvaring för glas och porslin eller sällskapsspel, eller vad du har lust att förvara i det. Skåpet är tillverkat i solitt trä med designelement både från gamla danska klassiker och det moderna 2000-talet.