ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Presentkort

Om det är du som fått äran att fixa presenten till kollegan, chefen, mannen, hustrun, fästmön/fästmannen, den runda födelsedagen, barndopet eller något helt annat, och du har inte en aning om vad denna person skulle bli glad för, då kan vi hjälpa dig. Hos Du-buy.se kan vi utfärda ett presentkort på belopp från 100 kr till 2000 kr. Och vill du ha ett annat belopp så går det också bra, det är bara att kontakta vår kundservice - så löser vi det.

 
Stigande ordning

   

20 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

20 artiklar

Presentkorten kan användas till alla varor på vår sida, och du bestämmer själv om du vill ha presentkortet skickat med posten eller via e-post.

Vill du skicka presentkortet direkt till mottagaren då kan du också skicka med en hälsning som skickas med presentkortet. Skriv vad du har på hjärtat i fältet ’Kommentarer’, när du beställer och betalar. Det är också i detta fält du skriver om du vill ha presentkortet per post eller per mail.

Ibland hör man kritik om att ge presentkort. Det tycker vi är både synd och oförtjänt. För hur kan något som med 100 % säkerhet ger mottagaren precis det han/hon vill ha, vara ’fel’? Så är du tveksam om ifall mottagaren tycker om den sak som du har valt ut, välj då ett presentkort. Då slipper motagaren för strulet med att byta gåvan och kan själv välja en sak som han/hon är glad för. Och det är ju därför vi ger gåvan – för att glädja mottagaren!