UTFÖRSÄLJNING - SPAR 10-50%  - SE URVALET HÄR
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Företagsgåvor

Hitta den perfekta gåvan till medarbetarna! Kontakta oss vid inköp av ett större antal - så gör vi en bra deal.

Är det du som har ansvaret för att köpa in presenterna till medarbetarna på jobb? Eller var det du som vann chansen att stå för presenten till jubileumsfesten eller mottagningen? Och är du helt tom för idéer om vad du ska köpa? Då finns det hjälp att få här.

Stigande ordning

   

1 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

1 artiklar

Vi har nämligen samlat ett brett urval av våra varor som lämpar sig utmärkt till firmagåvor just här på denna sida. Vi packar också gärna in gåvorna i en vacker och unik paket som presenterar den snyggt, och om du så önskar så kan vi lägga till en medföljande hälsning och sända gåvan till mottagaren. Du kan också köpa ett presentkort att användas här på Du-buy.se – dem kan du läsa mer om under kategorien ’Presentkort’.

Har du en present i tankarna som du inte kan hitta här, så tveka inte att kontakta oss – vi kan med all sannolikhet skaffa den. Och oavsett vilken firmagåva du väljer ur vårt sortiment, så har vi prisgaranti, så du hittar dem inte billigare någon annanstans.

Vi har både smarta brickor från Neon Living, snygga vaser från House Doctor, läckra hudkrämer från Meraki, en unik vas från Phillippi Design, kryddor från Nicolas Vahé och många andra saker.

Det är bara att ta ett djupt andetag och kasta loss. Väljer du firmagåvor från Du-buy.se, kan du vara säker på, att dina medarbetare får några användbara gåvor av hög kvalité och i vacker design. Kanske något de inte visste att de saknade. Och vad mer kan man önska sig av en firmagåva?