ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

KONTAKTA VÅR KUNDSERVICE

Vi gör allt vi kan, så att du blir nöjd med din handel här på Dubuy.se. Om har du frågor om våra produkter eller en befintlig bokning, så är du välkommen att kontakta oss! 

(+45) 28 96 50 21
   
kundeservice@dubuy.dk
 
Öppettider
Måndag:   09:00 - 17:00
Tis-tors:   09:00 - 16:00
Fredag:   09:00 - 15:00

 


OM DU-BUY.SE

Du-buy.se är din leverantör av spännande saker till det moderna hemmet.
 
Vi anstränger oss för att kombinera ett sortiment, som även kan fresta den mest rutinerade inrednings intresserade. Vi har en unik blandning av designikoner, upkommande klassikere och roliga, konstiga och spännande nyheter, som du inte hittar på många andra ställen.

Vi Vi är lagerhållare av 90% av vararona du ser hos oss, och vi levererar största delen av bestälningarna på 2-3 dage, om du beställer innan kl. 15:00. 
 
Vi har låga fraktkostnader och ger dig flera möjligheter för betalning och leverans. Vi levererar från BARA SEK 169,-  och vi sender alt fraktfritt vid köp för över SEK 1500,-.
 
Vi har inga dolda avgifter och all kommunikation mellan oss och PBS är via en säker krypterad SSL-anslutning.
 
Vi är mycket engagerade i att våra kunder ska uppleva en bra och ärlig kundservice och vi svarar på alla frågor inom 24 timmar, oftast inom några timmar. Vi har också en fysisk lager, som du är välkommen att besöka. Vi är här varje dag mellan ungefär kl. 09: 00-16: 00 - och efter överenskommelse. 
 
För att ständigt förbättra vår service och produktutbud mottager vi gärna ris och ros, precis som du är välkommen att komma med förslag, idéer eller bara din åsikt, hur vi ev. kan göra saker bättre i framtiden. Kontakta gärna kundeservice@dubuy.dk 
 
Se vad andra skriver om oss på Trust genom att klicka här.
 
Vi hoppas att du njuta av sidan!

Hälsningar

Du-buy.se
Kenneth Madsen