ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nyheter

Det som är populärt i dag ändrar sig hela tiden och det gör Du-buy.se också. Hos Du-buy.se försöker vi alltid att hitta nya produkter till vårt sortiment, så du kan se och köpa de hetaste och senaste sakerna till ditt hem. Vi har mer än 25.000 varor i vår katalog och vi får hem nya varor varje dag. Det ger dig en stor chans för att hitta precis den möbel eller den väska som du känner för. När du är på denna sida kan du se alla de senaste produkterna på hemsidan, och du är bara ett par klick bort från att ha köpt din nya produkt från alla våra stora varumärken inom brukskonst. Vill du hellre titta runt lite på sidan kan du enkelt hitta de olika kategorierna inom inredning m.fl. Du kan också söka på färger, varumärken och priser så att du kan precisera din önskan precis som det passar dig.

Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 31

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 31

Köp framtidens klassiker här – Bloomingville, House Doctor och Hübsch
På Du-buy.se vill vi sälja de senaste produkterna från de etablerade och kunniga företagen, här får du garanterat en super kvalité och alla produkterna är otroligt eleganta var och en på sitt sätt. Av dessa företag är Bloomingville klart det största på Du-buy.se Du kan se lite om historien bakom det stora danska designmärket, Bloomingville, och de 3000 produkter vi säljer från dem, arrangerade i senaste vara först, här. Vad du snabbt kommer att konstatera är att Bloomingville igen och igen överraskar med ny design av möbler som stolar, bord, soffor och så vidare. Bloomingville lanserar alla deras produkter i många olika färger, så gillar du formen på något men inte färgen, då är chansen stor att du kan hitta den i en annan färg på Du-buy.se.
House Doctor är också super duktiga på att revidera gamla produkter till nya häftiga färger, eller lansera de nya produkterna i alla tänkbara färger. Du kan se de mer än 1500 produkterna som Du-buy.se har från House Doctor här. Här är produkterna också sorterade efter senaste vara först, om du trycker på denna länk. Då ser du genast de fräscha produkterna från inredningsgiganten.
Till sist har vi Hübsch, Hübsch är lite alternativa till de andra två giganterna, de är också 9 år yngre, Hübsch vill inte stoppa med den minimalistiska stilen utan vill utvecklas och spränga nya gränser. Hübsch fokus ligger på det eleganta och vackra, det är också därför namnet betyder vacker på tyska. Du kan se de nästan 1500 produkterna vi har från Hübsch här.

Leksaker och inredning till barn i alla åldrar – Sebra, Smallstuff och Leander.
Når du ska välja de saker ditt barn ska leka med och vara omgiven av i späd ålder då kan du inte kompromissa med kvalitén. Vissa billiga plaster innehåller hormonförstörande ämnen som är speciellt farliga för små pojkar. Därför prover Du-buy.se så långt det är möjligt att ta bort de produkter som bevisligen innehåller farliga kemikalier. Genom att primärt fokusera på försäljning av produkter från kända etablerade varumärken säkrar vi att du får en produkt som du vet vad det är. Det är också därför att märken som Sebra ofta använder ekologiska naturmaterail som bomull, trä och ull. Du kan se hela vårt urval av Sebra när du klickar här, denna gång är det sorterat efter popularitet då man inte kan kompromissa om barns välbefinnande.
Också Smallstuff följer denna linje genom att alltid göra bra produkter av hög kvalité. Smallstuff är faktisk så duktiga på det de gör, att det danska miljö- och livsmedelministeriet har gett dem en Elite-Smiley. Alla de nästan 500 produkterna, som du kan se på Du-buy.se under smallstuff, eller genom att klicka här, följer de hårda reglerna för elite-smileyen så att du garanterat får något som är kvalitets testat.
Till sist i barnkategorin har vi Leander. Leander är det äldsta av de tre företagen på denna lista och deras produkter har vid flera tillfällen vunnit priser för både funktionalitet och design. Vi har över 100 olika produkter från Leander som du kan se här och de finns alla i många olika färger, så du kan enkelt hitta något som passar till dig och ditt barn.