Köp julklappar nu - Vi byter till 15 januari
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Teburkar

Fattas du en teburk där hemma? En teburk är ett smart alternativ till att ha skåp och lådor fulla med tepåsar och diverse annat. Här på sidan hittar du vårt stora sortiment av teburkar. De hjälper dig att få en bättre överblick och mer struktur, men de är också väldigt fina att ha på köksbänken eller bordet när du får gäster.

 
Stigande ordning

   

13 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

13 artiklar

Teburkar i allvärldens färger

Vårt urval av teburkar lyser av färger. Urvalet inkluderar inte allvärldens designs, bara få designs i hela palettens färger - både neonfärger, pastellfärger och neutrala färger. En av de enklare och mer stilrena är den så kallade burken från Speedtsberg. Burken har verken text eller mönster, den är bara en burk. Detta ger den ett hav av användningsmöjligheter för det finns inget som säger att den inte kan användas till kaffe eller socker eller något annat. Burken finns i 14 färger, så det är fritt val på alla hyllor. Tycker man om att ha ordning på sakerna så har Speedtsberg också designat Te burk där det med fin och lättläst text står ”te”. Denna burk fås i 12 färger, och den finns i tre andra färger med ett mindre lock, som ser väldigt moderiktigt ut. Gillar man denna burk så kan man ta en titt på kaffe burken i samma design - så har man i alla fall koll på var man har sitt Te och Kaffe.
Vi har en annan teburk som är superfin och kommer som Tea Set tillsammans med fyra muggar. En investering i detta, och du har ett sött och praktiskt set som matchar i design och är trevligt att duka fram när du får besök.

Dessa te-behållare ser snygga ut i alla kök och det är enkelt att hitta just den burk som passar i ditt hem. Ta också en titt på vårt stora sortiment av kökstillbehör, om du tycker att det är mer än te-skåpet som behöver en uppfräschning - här har du nämligen prisgaranti på alla dina varor.