ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Soptunnor

När det arbetas i köket så är det viktigt att ha en fungerande soptunna. Möjligheterna är många - ska den vara stående, vägghängd eller kanske med sensor. Gemensamt för alla våra soptunnor är att de inte bara är eleganta, utan också otroligt praktiska och hanterbara. Här hittar du ett stort urval av soptunnor - från enkla och eleganta till roliga och färgglada.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 25

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 25

Soptunnan till dig

Soptunna med sensor (12 L) är en mycket populär soptunna. Soptunnan fungerar så att när handen närmar sig tunnan så öppnas locket automatiskt. Oumbärligt när mn står med händerna fulla och precis behöver hjälp med att komma skräpet i tunnan – helt enkelt genialt och praktiskt. Inuti denna soptunna kan man enkelt sätta en soppåse, vilket gör det mer hygieniskt och soptunnan kan användas både i köket eller i badrummet.
Soptunnan är tillverkad i metall med ett lock i hårdplast. Den rymmer 12 liter och mäter 44,5 cm på höjden och 24,5 cm i diameter.
Denna soptunna med sensor finns i flera olika storlekar.

En anden möjlighet vid val av soptunna är en vägghängd toalettspann från Steel Function. Denna spann är praktisk och det är lätt att hålla rent omkring den då den är vägghängd. Soptunnan mäter ca. 24x21x32 cm och rymmer 6 liter. Att bra alternativ till kunder som önskar en enkel och elegant soptunna till badrummet.

Våra soptunnor och papperskorgar säljs naturligtvis med prisgaranti, så du vet att du får den helt rätta soptunnan till rätt pris.