Köp julklappar nu - Vi byter till 15 januari
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kaffeburkar

Älskar du en god kopp kaffe? Då är en kaffeburk nästan oumbärlig då den används varje dag, kanske flera gånger om dagen. Fattas du en snygg, praktisk kaffeburk, då har du kommit rätt. Här kan du välja mellan åtskilliga olika färger och modeller som alla kan stå framme i köket utan att skämmas för sig. Kom ihåg att du har prisgaranti på Du-buy.se.

 
Stigande ordning

   

4 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

4 artiklar

Kaffet ska förvaras i en tillsluten burk så att fukt, värme eller kyla inte kan förstöra den smak och aroma som noggrants tagits hand om. Flera av kaffeburkarna här på sidan passar perfekt till köksskåpet eller köksbänken – fylld med just ditt favoritkaffe. Du kan få burkar med eler utan text och givetvis kan du använda burken till annat än kaffe, varför inte till socker eller müssli, det är ditt val.

Kaffeburkar i alla färger och storlekar
Kaffe burk (orange) är en vacker och enkel kaffeburk från Speedtsberg. Kaffeburken har tätsittande lock och håller dina kaffebönor fräscha. Burken mäter 11x16. Den fås i en mängd olika färger, bl.a.: Gul, grön, rosa, vit, cream, ljusgrå osv.

Speedtsbergs burk (gul) har många användningsområden. Burken är ’bara’ helt gul, och är fantastisk till förvaring av kaffe eller te. Burken mäter 11x16 och fås i flera färger: Cream, vit, grå, röd m.fl.

Förvara ditt kaffe i den snygga kaffeburken Förvaringsburk (COFFEE) med lock. Lådan är tillverkad i metall och är svart. På lådan står det skrivet ”COFFEE”. Lådan mäter 14x11,5x11,5cm och rymmer ca 1,5 liter.

Det finns burkar i mycket minimalistisk design som passar i modernistiska hem, och det finns roliga och färgglada kaffeburkar som man aldrig tröttnar att titta på. Du kan därför med gott samvete låta din vackra kaffeburk stå framme på köksbänken.