ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Diskställ

När det ska diskas gör det ju inget om diskstället är både funktionellt och snyggt. Ett bra diskställ ser till att glas, tallrikar och bestick inte kanar runt på brickan och att vattnet inte rinner ut på köksbänken. Här hittar du vårt stora urval av diskställ, som alla uppfyller våra kriterier, och som dessutom har en vacker design. Du har här, med vårt stora urval, goda möjlighet att hitta ett diskställ som passar dig både vad gäller funktion och design.

 
Stigande ordning

   

11 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

11 artiklar

Diskställ i modern design

Vårt urval av diskställ inkluderar en rad olika former för diskställ, både baljor, brickor och ställ, så det finns garanterat något som passar perfekt till dina behov och ditt hem.

Ett av de mest populära diskställen är Extend diskställ (grå/vit). Detta ställ är designmässigt helt rätt och samtidigt väldigt praktiskt. Brickan har en integrerad dräneringsränna så att vattnet kan rinna av, eller stängas för så att vattnet kan rinna av senare. Extend diskställ kan utvidgas till dubbel storlek när det finns behov för det, och har också en bestickhållare som kan flyttas runt. Den kan fällas ihop och mäter då 32x36,4x16 cm. I uppfällt tillstånd mäter den 52,7x36,4x16 cm. En genial lösning designad av Joseph Joseph.
Oavsett vad behovet är så är möjligheterna många.

Ett annat bra allternativ är Gummi diskställ från Sej Design. Detta eleganta diskställ är gjort i gummi med en silkeslen ovansida som är väldigt lätt att hålla ren. Diskbrickan tåler upp till 120 grader och ner till -40 grader. Det är lätt att hålla rent, suger inte fukt och luktar inte – det har däremot en lång hållbarhet. Brickan mäter 44x34 cm.

Utforska vårt stora urval och hitta just det diskställ som du har användning för - mycket nöje. Och kom ihåg att när du handlar på Du-buy.se då är du säker på att få hög kvalité och prisgaranti.