ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Diskborstar

När det ska diskas är det bra att ha en ordentlig diskborste. En bra diskborste är effektiv och ligger bra i handen. Här har vi samlat några diskborstar som lever upp till dessa kriterier. Vi har samtidigt valt diskborstar som vi tycker har en super härlig design. De flesta underskattar diskborste, men det är inte fel att investera i en diskborste i bra material, sen gör det ju inget att den också är snygg att se på.

 
Stigande ordning

   

19 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

19 artiklar

Här kan du hitta diskborstar där funktion och design går hand i hand. Dessutom har vi här på sidan ett litet urval av hållare till din diskborste och set med tvålpump och diskborste. Du kan också hitta en diskbalja som hjälper dig att spara på vattnet när du diskar. Se här under om du inte kan hitta dig en diskborte, ett diskset eller en diskbalja som du tycker om.

Här på Du-buy.se, kan du hitta både enkla och stilrena diskborstar som kan pryda ditt kök, men här finns också färgglada och roliga diskborstar som man blir glad av. Du kan köpa diskborstar i olika färger som du kan använda till olika ändamål, var färg har sitt syfte och du minimerar bakterierna. Med en bra diskborste blir disken snabbt avklarad och också mycket bättre gjord. Detta Zone sampack (disk/lila) är ett fint och färgglatt disk-set som ger en fin lila färg till köket. Denna diskborste från Meraki har ett mer naturligt och rustikt utseende, den passar perfekt in i den moderna inredningen. Det är en snygg diskborste i bambu som har ett svart borsthuvud. Det är en läcker, dekorativ och funktionell diskborste, som du utan problem kan ha hängande eller liggande framme i köket. Med dessa Flower diskborstar kan du göra diskandet roligare, också för de små. Denna duck diskborste är en rolig liten diskborste som liknar en anka, den blir hel säkert populär hos barnen.

Oftast används diskborsten till handdisk i köket i en balja med varmt vatten och diskmedel, det smarta med diskborstar är att de har ett långt skaft så att man slipper att få smutsigt vatten på händerna. Diskborsten görs ren genom att den tvättas med diskmedel, man kan också koka den för att ta bort bakterier. När borsten blivit missfärgad är det dags att byta diskborste, och när den inte längre är ren och snygg, kan du med fördel byta ut den mot en av de snygga och hållbara diskborster som vi säljer här på sidan.

Alla våra diskborstar säljs självklart med prisgaranti.