ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Brödlådor

Förvaring av bröd blir med praktiskt och snyggt i brödlådor eller brödboxar. Det är alltid en bra idé att förvara sitt bröd i en brödlåda. En bra brödlåda ser till att brödet håller sig fräscht längre. Urvalet av brödlådor är stort och alla har en vacker design så att de kan stå framme i köket. Oavsett om du letar efter en brödlåda som är enkel och elegant eller en mer retro, så är det här du hittar det bästa urvalet.

 
Stigande ordning

   

10 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

10 artiklar

Brödlådor för alla behov

Ett bra val om du ska ha en ny brödlåda (grå) är den enkla och eleganta från Speedtsberg. Brödlådan är i en vacker grå färg med rundade hörn. På brödlådans front står det ”brød” med vit text. Brödlådan mäter 42x23x17 cm. och kan fås i en mängd olika färger, bl.a. både klara och neutrala färger.

Ett annat alternativ och i en helt annan och mer modern stil är den smarta brödlådan (svart) från Galzone. Denna häftiga brödlåda är i stål med svart lock. Brödlådan är klassisk och enkel i stilen och passar i de flesta hem. Brödlådan mäter H18,5xB26xL39 cm.

fattas du en brödlåda modell större, då är Wesco Single Grandy brödlåda (vit) som är super retro, ett bra alternativ. Brödlådan är klassiskt vit med rundade hörn och med Wescos välkända logo på fronten. Brödlådan har lufthål, som gör att brödet har längre hållbarhet. Wesco grandy mäter 42x21,5x17 cm och finns i många snygga färger.

Vi har satt ihop ett brett urval av brödlådor och brödboxar så att du enkelt kan hitta en som passar in i din stil och ditt kök.