Köp julklappar nu - Vi byter till 15 januari
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bordsunderlägg

Här på sidan hittar du ett varierat utbud av bordsunderlägg till ditt matbord eller köksbord. Bordsunderlägg skyddar bordet för repor och skråmor, men får också gärna se snygga ut. De bordsunderlägg som du hittar hos oss är både dekorativa och användbara. Använd bordsunderläggen direkt på bordet istället för en duk. Eller skapa en stämningsfull kontrast med några snygga bordsunderlägg på en vit duk. Här finns något för alla smaker så ta en titt.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 167

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 167

Skillnaderna på bordsunderlägg är stor
Bordsunderlägg är praktiska men får förstås också gärna vara snygga. Här på sidan hittar du bordsunderlägg för alla smaker. De flesta avbordsunderläggen kan också användas som skrivbordsunderlägg på barnrummet eller kontoret. Oavsett om du ska ha bordsunderlägg till alla eller kanske bara ditt barn så hittar du garanterat något som passar här på sidan.

Bordsunderlägg från Linddna är tillverkade i en blandning av återvinning- och naturgummi. Bordsunderläggen finns i flera färger och former. Linddnas bordsunderlägg känns lyxiga men fås till ett bra pris

Om ditt barn har en tendens att spilla då är björnunderläggen från Bloomingville ett bra bud på ett sött och dekorativt bordsunderlägg. Bordsunderlägget är gjort i kork och har ett sött svart björnmönster. Korkunderläggen finns i med olika motiv.

Önskar du ett lite mjukare uttryck så titta på bordsunderläggen från Ib Laursen. Ib Laursens bordsunderlägg är gjorda i 100% bomull. Bordsunderläggen finns i flera färger och här på sidan finns också matchande bordslöpare i samma materiale. Bordsunderläggens tyg är ”löst” i kanterna och gör dukningen lite mer mysig och mindre högtidlig.

Från Oyoy hittar du the world bordsunderlägg. Dessa har ett klassiskt vykort motiv med "kända vyer" från de olika kontinenterna. De är perfekta till barn som är nyfikna och vill lära mer om världen. Eller om föräldrarna har en önskan om att lära sina barn mer om världen? Bordsunderläggen är gjorda i praktisk silikon och har texten "I love the world" i mitten. Bordunderläggen är huvudsakligen grå till färgen så att de inte sticker ut för mycket i den moderna skandinaviska inredningen.

Zentangle bordsunderlägg från Galzone fås till ett jättebra pris och har ett enkelt uttryck. Galzones bordsunderlägg är grå och har ett enkelt mönster som passar in i de flestas hem.

Här köper du bordsunderlägg med prisgaranti - då är du säkrad bästa pris om du hittar dem billigare någon annanstans. Glöm inte att titta efter bra erbjudanden här på sidan.