0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Köket

Köket är den plats där vi samlas med familj och vänner. I köket äter vi frukost, bjuder in vännerna på middag, lagar mat, bakar, och gör kanske läxorna. I köket blir du, bland redskap och apparater, inspirerad till kvällens middag, fredagsdrinken och inte minst helgens bakverk. Inred köket så att det passar dig och dina behov och låt dig inspireras.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 292

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 292

Funktionell och smart köksutrustning till alla
Här hittar du alla kategorier med köksredskap och apparater. Vi har delat upp våra kategorier, så att det ska vara enkelt för dig att hitta precis de köksartiklar som du fattas till köket.

Hos Du-buy.se tycker vi det är viktigt med både funktionalitet och design. Därför är alla våra köksredskap och apparater tillverkade i en smart och trendy design, samtidigt som funktionaliteten är i topp utan att det gått ut över det estetiska värdet.

Det är köksartiklar som inte behöver gömmas bort i skåp och lådor, utan tvärtom kan stå framme och ge liv och personlighet till köket

Många av våra köksartiklar är dekorativa och piffar upp köket, oavsett om du har ett stort eller litet kök, ett gammaldags lantkök eller ett modernt kök som behöver fräschas upp med lite nyheter.

Kaffeburkar eller brödlådor - Göm det som inte är så fint! Hos Du-buy.se har vi nästan 30 olika kaffeburkar i många olika färger. Med en kaffeburk döljer du den annars rätt så fula påsen med bönor eller pulver så att kaffet kan stå inom räckhåll på köksbordet eller köksbänken utan att det sticker i ögonen. Faktisk är det precis tvärt om, en av våra fina kaffeburkar kommer garanterat att passa in i ditt hem, du kan se dem här.
Du kan också använd en brödlåda eller brödbox att gömma brödet i och samtidigt hålla det fräscht och luftigt. Samma princip gäller för brödlådor såväl som kaffeburkar, de hjälper till att dölja det vi inte vill se, så att det ändå kan stå framme utan att man lägger märke till det. Med vårt stora urval av brödlådor i olika former och färger så kan du säkert hitta en som passar dig och din stil. Se dem här.

Köp tallrikar till matbordet här
Matbordet är extremt viktigt i svensk kultur, vi bjuder hem familj och vänner på middag och sitter länge kring bordet. Det vet vi mycket väl hos Du-buy.se och därför har vi många olika produkter att välja mellan. Vi har faktisk över 200 olika tallrikar i vårt sortiment, som du kan se här. Vi har speciellt många tallrikar från Bloomingville, dem kan du se här. Bloomingville’s tallrikar fungerar lika bra som dekorativa element som de gör som tallrikar, de är också perfekt för barn då några av Bloomingville tallrikarna har motiv med söta björnar eller roliga havsdjur. De olika färgerna gör måltiderna lite roligare och några av tallrikarna är redan uppdelade i Y formen, så att du får en sund kost.

Brett urval hos Du-buy.se
Hos Du-buy.se har vi något för var smak och ett urval av produkter som ger dig de bästa möjligheter att hitta något som passar dig. Oavsett om det är produkter till bakning, bestick, kökshanddukar eller någon annan köksartikel, så hittar du den hos oss. Alla våra produkter är av bästa kvalité och kommer bl.a. från kända varumärken som Normann Copenhagen och Eva Solo.

Hos Du-buy.se fattas vi inga köksartiklar, vi har allt från salt och pepparkar till juicepressare och serveringsbrickor. Här hos Du-buy.se har vi bland annat också ett brett urval av köksförvaring och köksredskap, som erbjuder något för var smak.

KOM IHÅG: att vi självklart har prisgaranti på alla våra köksredskap och apparater.