ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wallstickers

Behöver du lite liv på väggarna? Då är wallstickers kanske något för dig? Med en wallsticker kan du tillföra nytt liv till ett annars lite tråkigt och anonymt rum – helt utan att ta till drastiska medel som skyddspapper, målarfärg och dagslånga renoveringsprojekt. Wallstickers är klara för användning så fort de kommit ur paketet – du ska bara klistra upp dem där du vill ha dem – i vardagsrummet, köket, barnkammaren eller, varför inte, i badrummet.

 
Stigande ordning

   

7 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

7 artiklar

Stort urval av wallstickers-väggdekoration

Hos Du-buy.se hittar du dem i många olika former och färger och med många olika motiv. Ibland kan du också ha tur och hitta dem på rea. Några av de mest populära är t.ex. de från Ferm Living, som bl.a. har en rolig höjdmätare som utan tvivel faller i god jord på barnens rum. Eller Sebras snygga Village med träd och hus som piffar upp varje barnkammare och är superfin i alla hem.

Vi har också wallstickers som kan mer än att bara vara dekorativa – t.ex. ABC house Wallsticker, som kan användas till inlärning av alfabetet, eller To do... Wallsticker från Ferm Living, där du kan notera dina möten i fälten. Antingen med post-it lappar eller med vanlig krita. Du kan naturligtvis torka bort kritan igen, så du kan återanvända väggdekorationen månad efter månad.
Vårt stora urval inkluderar bl.a. flera wallstickers som är perfekta till lite större barn, och kanske även till tonårsrummet. Kolla in Bloomingville Wallsticker (svart), som sätter piff på tjejrummet och kanske ger dig ett leende på vägen.

Kom ihåg att vi har prisgaranti när du handlar här på sidan!