ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vattenkannor

Det är smart med en rymlig vattenkanna och på Du-buy.se hittar du ett stort urval av vattenkannor med snygg design för både inomhus och utomhus bruk. Köp en ny vattenkanna och få den snabbt hem till dörren. Vattenkannorna fås i flera storlekar och färger. Så oavsett om du önskar att vattna med en designkanna eller en av plast så hittar du dem här! Och här är det prisgaranti på alla varor!

 
Stigande ordning

   

22 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

22 artiklar

Vattenkannor av hög kvalitet i allvärldens storlekar, material och färger

Letar du efter en vattenkana av hög kvalité så har du kommit rätt. Du-buy.se kan förse dig med vattenkannor i zink och andra hållbara material så det är lätt att hitta en favorit. En utomhuskanna kan vara praktisk med spridare och titta på denna smart Utomhus vattenkanna från Born in Sweden. Denna vattenkanna är helt genial, du kan både vattna med spridare, och sedan bara vända vattenkannan i 180 grader om du vill vattna utan spridare. Söker du en vanlig vattenkanna så har vi bl.a. Ib Laursens enkla vattenkanna som finns i tre olika färger. Denna vattenkanna fungerar lika bra för både inomhus och utomhus bruk.

Den klassiska vattenkannan är väldigt populär, titta på denna exklusiva vattenkanna 3L i rotfritt stål från Blomus. Med denna kanna går det inte att ta miste på att du har fått den allra bästa kvalité - vattenkannor görs helt enkelt inte bättre. Dessutom är kannan otroligt snygg och elegant att se på.

Till växterna inomhus kan en praktisk kanna av plast vara smart. Kolla in den roliga Lunga vattenkanna, vars design påminner om den karakteristiska Madam Blå kaffekanna.

Eva Solo har också designat vackra och iögonfallande vattenkannor med spetsig tut som är perfekt för små plantor. Denna vattenkanna fås i flera färger.