ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vaser

Vackra blommor, gröna plantor eller bara som dekoration i fönsterkarmen. Vaser har många funktioner och finns som tur är också i flera olika designs. Här på sidan hittar du vaser i alla möjliga material och former. Från klassiska vaser i keramik till lite mer atypiska metallvaser. Titta runt lite bland våra populära vaser från Hübsch her.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 319

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 319

Under det stora sortiment av vaser hittar du välkända danska varumärken som Kähler, Ferm Living, Normann Copenhagen och Zone - och många andra.

Vackra och tidlösa vaser
Gillar du klassisk inredning så hittar du samtliga set från den populära Hammershøi serien från Kähler. Bland annat är där de fina miniatyrvaserna med tre små vaser i färgerna antracit, plommon och rosa. Alla färger som passar väl in i den skandinaviska inredningen. Förutom de klassiska Hammershøi vaserna, hittar du i det stora sortimentet också de populäre Omaggio vasererna från samma varumärke. Omaggio vaserna är kända för sin enkla men exklusiva design - och här på sidan hittar du vaserna i en mängd olika designs oavsett om du gillar färg, svart/vit, stora eller små.

Vaser med personlig prägel
I vårt sortiment hittar du också lite mer atypiska vaser, bl.a. denna House Doctor Vas m. 5 glas, och denna unika Vas, White, Porcelain från Bloomingville, som båda är ett friskt inslag i inredningen. Och kan du inte få nog av unika vaser då är denna Bouqet Vas från Philippi Design garanterat något för dig.

Den populära Swing Vasen
Hos oss hittar du också de klassiska, vackra och populära Swing vaserna från Normann Copenhagen. Dessa vaser skiljer sig från mängden då var och en är munblåst, vilket ger dem deras helt egna unika form. Swing vaserna kommer i ett hav av färger och kan med fördel mixas i olika storlekar och färger. Till exempel så vill denna eleganta svarta Swing Vas, förgylla hemmet i ihop med den röda Swing Vasen som kräver lite mer uppmärksamhet.

Har du ont om plats
Har du fina gröna växter men ont om plats på bord och i fönsterkarmar? - Så förtvivla ej. Ferm Living har gjort den finaste Plant Box, i minimalistiske färger, så dina plantor kommer i fokus. Den eleganta Plant box är perfekt till de större växterna och ger ditt hem en lugn och härlig atmosfär. Ferm Livings Plant box finns i färgerna svart och grå.