Köp julklappar nu - Vi byter till 15 januari
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Värmeljusstakar

I Sverige har vi ett intressant begrepp som kallas ”FIKA” och det finns väl inget mysigare än en fika när mörkret faller och man kan krypa in under filten med en stor kopp kaffe eller te och en god fikabulle, samtidigt som det står fina levande ljus runt omkring i hemmet - Eller hur? Därför hittar du en mängd olika, vackra, dekorativa och mysiga värmeljusstakar under denna kategori. Oavsett om du sitter ute en härlig sommarkväll när det skymmer, eller uppkrupen i soffan hemma och önskar lite mysigt omkring dig, så kommer värmeljusstakarna att sprida en härlig stämning.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 152

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 152

Snabb och enkel väg till en god stämning
Värmeljus är en snabb, enkel och fantastisk lösning för att skapa en lugn stämning till en middag, eller bara en helt vanlig kväll hemma. Så varför inte utnyttja detta och dekorera ditt hem med snygga och innovativa värmeljusstakar som är vackra både när ljuset är tänt och släckt. Vi erbjuder vackra värmeljusstakar tillverkade i läckra material från märken som Stelton, Zone och Normann Copenhagen.

Till den innovativa och kreativa
Är hemmet präglat av innovativa och nytänkande idéer, kommer en värmeljusstake som denna i gummi från Zone at vara ett säkert kort till fönsterkarmen eller andra ställen i hemmet. Dessutom hittar du också mer rustika inputs till din heminredning som dessa värmeljusstakar från Bloomingville som är tillverkade i naturträ. De är otroligt vackra på trädgårdsbordet en sen sommarkväll och gör heminredningen både rustik och lugn.

Letar du efter något klassisk och enkelt, är Kählers Hammershøi värmeljusstakar ett bra alternativ. Serien, som består av en rad värmeljusstakar i olika storlekar, färger och former, kan med fördel mixas för ett tillföra lite energi i hemmet.

Förutom värmeljusstakar från Stelton, Zone och Normann Copenhagen hittar du också ljusstakar från märket Blomus, som har tillverkat en ytterst elegant och stilren värmeljusstake Nero, som förenar klart glas med svart metall.

Brett urval
Under denna kategori kan du garanterat hitta en värmeljusstake som matchar din inredning. Du kan med fördel titta på kategorin ljusstakar där det finns många möjligheter för att hitta ljusstakar till bl.a. blockljus som går utmärkt att mixa med värmeljusstakar.