ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Uteliv

Om du har en balkong, en terrass, en trädgård eller bara ett litet frimärke med gräs där du kan njuta av solens strålar när värmen får grepp över vintern, då känner du till konceptet uteliv. Några människor bryr sig inte så mycket om det, men de flesta av oss tycker mycket om att vara ute i naturen, känna solen, vinden, regnet och blåsten.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 137

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 137

Du-buy.se älskar uteliv

Här hos Du-buy.se älskar vi uteliv, men det behöver ju inte gå helt över styr, med halm och trätofflor, bara för att det handlar om naturen, eller hur? Därför har vi samlat en lång rad produkter som kan användas utomhus och hyllar utelivet i största allmänhet – samtidigt som de är vackert designade och har ett högt bruks-och kvalitetsmässigt värde.

De flesta som har en trädgård tycker om att den besöks av fåglar. Och ett säkert sätt att locka fåglar till trädgården är att mata dem. Fåglarna äter gärna på ett fågelbord, så vill du gärna ha dem nära, kan du med fördel välja ett av våra snygga fågelbord. Då har du något vackert att titta på när fåglarna är 'ute på vift'. Bl.a. har Koziol designat ett ytterst smart fågelbord som passar in i naturen med sin fräscha gröna färg. Fågelbordet är utformat som en oval ring med ett rum i mitten till fodret där fåglarna inte kan komma in.

Born In Sweden’s snygga Birdfeeder i transparent återvinningsplast är också idealisk om du vill kunna se fåglarna hela tiden. Eller varför inte en fågelholk? Ib Laursen har designat ett riktigt mysigt litet hus, som också är humoristiskt, då det är utformat som ett bed & breakfast. Denna fågelholk erbjuds i två olika modeller, som höghus eller som ett litet hus med altan, dessutom har du tre olika färger att välja mellan.

Till dagdrivaren eller livsnjutaren har vi en läcker hängmatta från Overbeck & Friends, och till långa sommarkvällar har vi den snygga Pipe Hurricane från Menu, som består av fyra ljusstakar som t.ex. kan sättas i ett träd.
Till de regniga dagarna har ett urval av paraplyer och självklart en smart paraplyhållare. På det hela taget så har vi tillräckligt med produkter för att omfamna utelivet oavsett väder. Så se dig omkring – och kom ihåg att vi har prisgaranti på alla produkter, även de som handlar om uteliv.