0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tidningsställ

Nu är det slut med att ha tidningar och magasin liggandes runt omkring och skräpa. Gör det lätt att hitta dina tidningar på ett dekorativt sätt med ett tidningsställ. Förutom att de förvarar dina tidningar, är de med sin design också ett vackert inslag i hemmet. Var kreativ och låt den tidning som har en bild eller text som matchar hemmet bäst ligga överst. Det ger en helhet till rummet som ser genomtänkt ut. 

Förvara dem på ett dekorativt sätt - häng dem på väggen eller välj en läcker design som står på golvet.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 53

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 53

Tidningsställ till dig

Med alla de tidningar och reklamblad man får in genom dörren varje dag är ett tidningsställ ett bra och väldigt användbart redskap. Här hittar du ett stort urval av tidningsställ – vi har något för alla smaker oavsett om du önskar det traditionella, det lite roliga och dekorativa eller något helt tredje.

det dekorativa tidningsstället i krom från J-ME är en av alla möjligheter som finns att välja mellan. Detta tidningsställ är perfekt om man vill göra sina tidningar synliga och dekorativa. Detta tidningsställ har plats för 12 tidningar, är tillverkat i förkromat stål och mäter ca 51x36,5x17 cm.

Möjligheterna är många och en annan är Loge tidningsställ från House Doctor. Dessa tidningsställ är designade i svart järn och mäter 20 cm på höjden. De är tänkta att hänga på väggen och finns i 3 olika varianter som säljs osorterade. Önskar du en bestämd modell, vänligen notera detta i kommentarfältet när du beställer, så hittar vi en lösning.

Vill du gömma dina tidningar lite men samtidigt göra det med stil så erbjuder vi också Linddnas Magazine Holder, som finns i tre olika färger. Detta tidningsställ är av återvunnet läder och aluminium och har en design som man bara måste tycka om. Tidningsstället kan både hängas och ställas på golvet, så du väljer själv hur synligt eller lättillgängligt det ska vara.

Du också göra hemmet lite mer färgglatt med ett av Neon Livings livlige Magazine Fans, som bl.a. finns i flera neonfärger. Du kan eventuellt också blanda och kombinera de olika färgerna på kors och tvärs så blir man alltid på gott humör av alla färgerna. Är det mest designen du gillar så fås den också i svart.

Kom ihåg att det är prisgaranti när du handlar här på vår hemsida.