0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tavlor

Letar du efter ramar till foton och affischer eller tavlor som kan piffa upp väggarna i ett rum eller två, då är det här du ska titta. Vi har samlat hela vårt stora urval av ramar och tavlor här på sidan, och vi har delat in dem i överskådliga kategorier åt dig, så det är bara att sätta igång. Vi har allt vad man kan önska av magnettavlor, kartor, anslagstavlor, stora och små ramar i svart, silver och så vidare. Vi vågar nästan lova att vi också har något som passar just dig och din smak vad gäller ramar och tavlor.
 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 155

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 155

Tavlor och tillbehör i allvärldens färger och storlekar

Oavsett om du gillar det klassiska eller det lite mer ’galna’, så kan vi hjälpa dig. Vad sägs om en kombination av ett väggur och en tavla från Karlsson i form av Magnetisk Whiteboard Väggur? Eller en liten klassisk bordstavla från Ib Laursen? Du kanske hellre vill ha en smart Bokstavstavla från Monograph, som är ett väldigt populärt blickfång i hemmet?

Det kan också vara så att du vill vara med på trendtåget och ha en snygg världskarta hängande över matbordet, så både du och resten av familjen kan inta lite geografi tillsammans med frukosten? Eller varför inte Palomars Pin i filt, som ni kan sätta nålar i och markera alla kommande resmål, eller ställen ni besökt. Möjligheterna är oändliga, och det är bara du, din fantasi, och din plånbok som sätter gränsen.

Till flera av tavlorna kan det användas nålar, magneter och tuschpennor, så det kan du självklart också köpa här. Kolla in de roliga magneterna i form av hundrumpor från Kikkerland eller Nagas märkpennor i fyra färger.

Vi har ofta erbjudanden på våra tavlor här på du-buy.se, så kolla in vår hemsida då och då och se om vi har ett erbjudande som du kan ha nytta och glädje av. Og kom ihåg att vi har prisgaranti på alla våra varor – också ramar och tavlor – och du hittar inte våra varor till billigare priser någon annanstans.