ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Spegel

Speglar är, oavsett om vi vill erkänna det eller inte, en nödvändighet i hemmet. Ligger håret som det ska? Ska kläderna rättas till, eller bytas ut? Speglar har en lång rad användningsområden. Oftast tänker vi på speglar som smala möbler som ska hängas upp på väggen så att vi kan se oss själva. Men speglar har mycket mer potential än så.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 177

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 177

Spegel i badrummet

Naturligtvis ska det finnas en spegel i badrummet. Men ingen säger att det måste vara en tråkig spegel. Vi har ett brett urval av speglar så att du kan hitta precis den spegel som passar till ditt badrum. Oavsett om det ska vara med förvaring som den vackra och unika Cubiko spegeln från Umbra, eller om det ska vara en mer vintage inspirerad spegel som denna Väggspegel i metall med hylla från Ib Laursen

Speglar i alla storlekar
Speglar kan ha många användningsområden och de finns i en mängd storlekar och former. Vi har bl.a. den breda fina Chic Spegel med hylla från House Doctor, som passar perfekt över ett brett tvättställ eller en bred byrå i hallen. Till badrummet är den unika Vana Makeup holder (grå) från Umbra en dekorativ detalj som återigen förenar funktion och bra design.

Till tonåringen
Tonåringen använder massor med tid framför spegeln så varför inte investera i en spegel till deras rum? Till bordet har vi en lång rad med speglar som vill pryda rummet. Bl.a.denna vackra Bloomingville spegel(guld), som också fås i svart metall samt i vit med marmorfot. See Me Make-up spegel från Umbra, är också ett bra val då den har fina möjligheter för förvaring av smycken och andra småsaker som inte får komma bort.

Golvspeglar
Fattas du en hög spegel där du kan se hela dig, så har vi det också. House Doctor Golvspegel Chic Svart har en fin retroinspirerad design samtidigt som den enkla formen passar i de flesta hem.