ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sparbössor

De flesta har väl något de går och önskar sig och spara ihop till. Så varför inte spara pengarna i en söt, rolig eller elegant sparbössa istället för att lägga pengarna under madrassen, i sockerskålen eller i en gammal strumpa?  Här på sidan kan du se vilka spar bössor som finns i vårt sortiment. Det finns många att välja på, undrar om du inte kan hitta en som passar dig?

 
Stigande ordning

   

1 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

1 artiklar

Sparbössor i en mängd färger och former

Sparbössor i silver har varit populärt länge, t.ex. som dopspresent. Då silver är en ädelmetall, är en sparbössa i silver oftast också väldigt dyr. Letar du efter en annan sparbössa, som är helt perfekt som dopspresent, då ska du kanske ta en titt på Kählers Spardjur, som finns i både gråblå och rosa. Då kan du, om du vill välja färg efter barnets kön och det råder inget tvivel om att kvalitén är minst lika bra som på en sparbössa i silver. De små fiskarna är dessutom supersöta, och piffar upp hemmet på ett elegant sätt samtidigt som de blir mer och mer värda.

Du kan också välja ett mer humoristiskt allternativ t.ex. den roliga Duell Sparbössan från Konstantin Slawinski. Denna sparbössa faller de små i smaken men också de som tycker om att tävla. Det bästa är att ju mer du vill vinna, ju fler pengar både får och spara du.

Letar du efter en sparbössa till barnkammaren så tillverkar Room2Play några söta sparbössor där barnen kan fördela pengarna i olika fack, Spara (save), Använd (spend) och Dela (share). Sparbössan är gjord av kraftig papp och fås i en variant till flickor och en till pojkar.

Söker du ett enklare alternativ till sparbössa då hittar du Giro Sparbössa från Authentics som finns i flera olika färger. Denna fina lilla sparbössa sparar dina pengar och är dessutom lätt att stoppa undan så att inga objudna gäster får fingrarna i dina besparingar.