ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sopborstar och sopskyfflar

Det är inte alltid man orkar plocka fram damsugaren om det bara ligger lite smulor kring soffan eller någon annan stans i huset. Som regel klaras smulorna eller något annat smått med en enkel arsenal av rengöringsprodukter – i smulornas fall räcker det med sopborste och sopskyffel. Man skulle kunna tro att det var ett krav på att städprodukter måste se tråkiga ut, men så är det turligt nog inte. Här hos Du-buy.se har vi samlat städartiklar som via sin läckra design gör en fest av nödvändigheten och från och med nu  – nästan – gör det mycket roligare att städa.
 
Stigande ordning

   

5 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

5 artiklar

Smarta sopborstar och sopskyfflar till hemmet

Vårt sortiment av sopborstar och sopskyfflar inkluderar bl.a. Den innovativ Soppskyffel & sopborste från Normann Copenhagen, som har fått inspiration till sin design från rörelsen när man sopar upp smuts på en vikt tidning, när de rätta städgrejerna för tillfället inte var inom räckvidd. Sopskyffeln är gjord i ett stycke platt plast med et hål där sopborsten sitter fast när det inte används När du använder det kan du hålla fast i hålet – precis som med en färgpalett. Du kan få sopborsten och skyffeln från Normann Copenhagen i flera olika färger.
Vi har också den smarta nydesignade Sopborste och Sopskyffel från Qualy, som förutom att vara praktisk också är snygg att se på. Med dessa produkter blir det kanske lite attraktivare att ha städgrejer stående framme, så att de är nära till hands.
En annan bra idé är Pico Bello Smulborste från Koziol. Denna lilla sopborste är inte bara handy och smart, den har också ett stänk av humor, då den är formad som en liten hund, och varför inte låta rolig design uppväga det lite tråkiga syftet.

De designade städartiklarna från Qualy och Normann Copenhagen är också en perfekt present. Kom ihåg att det är prisgaranti på alla våra varor.