ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Smyckeshängare

Om du har mer än ett par örhängen och en handfull olika halsband, då har du säkert varit med om att du antingen inte hittar det smycke du gärna vill ha på dig, eller att örhängena snott in sig i halskedjorna som alla ligger som ett enda ihop snott garnnystan. Med lite ordning i smyckekaoset slipper du det problemet framöver. Här på Du-buy.se har vi hittat en lång rad snygga och dekorativa smyckeshängare som förhindrar att dina smycken snor ihop sig. De är dessutom otroligt dekorativa och passar i alla hem. Det finns både väldigt minimalistiska smyckeshängare och smyckeskrin, men också några mer färgrika och speciella förvaringsmöjligheter.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 26

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 26

Smyckesförvaring som matchar dina behov

Här hos Du-buy.se har vi många olika förslag på smyckesförvaring. Vi har smyckeskrin, smyckeshängare, smyckesträd, vackra askar till smyckeförvaring, smarta förvaringsbrickor som är idealiska till ringar och örhängen m.m. m.m. Du kan eventuellt komplettera din smyckeshållare med en liten skål till de resterande smyckena, eller med ett smyckeskrin. De flesta förvaringsmöjligheterna för dina smycken är enkla och minimalistiska och passar bra in i hemmet, så er det bara att välja sin favorit.

Pulpo har t.ex. gjort en smart hängare som är utformad som ett horn, helt perfekt till de smycken som du använder ofta. Eller varför inte ett elegant smyckesträd (transparent akryl) Det fås – precis som Bloomingville smyckeshängare (guld) – i en otroligt härlig färg som passar perfekt ihop med dina smycken.

Vill du gärna gömma undan dina smycken då har Umbra några smarta smyckeskrin; ett litet fint i bambu med flera olika fack inuti, eller så kan du välja ett mer humoristiskt; ett smyckeskrin utformat som ett piano, där tangenterna är små askar till dina ringar. Umbra har också gjort Little Black Dress smyckeshängare samt dennes lillasyster Little Black Dress smyckesförvaring (i en mindre utgåva). Båda fungerar som en form för plastficka med flera olika fack och krokar att hänga smycken i. När den inte används kan den diskret hängas in i ett skåp där den inte tar särskilt mycket plats. Du kan också välja att låta den hänga framme som en del av din inredning. Det är ett annorlunda men kul sätt att hålla ordning på sina smycken på, men också funktionellt. Alla våra smyckeshängare är av god kvalité och till ett superbra pris.