ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sladdhållare

Hur många har ett fågelbo av sladdar bakom skrivbordet, Tv-bänken, musikanläggningen eller datorn m.m.? Att sladdar ligger och skräpar i en enda röra tillhör tyvärr mer regel än undantag. Och det är synd, inte minst för att det inte är någon vacker syn och det kan vara svårt att komma åt och städa, men också för att det är ganska enkelt att göra något åt. Men nu är det slut på röran, för med en sladdhållare kan du få ordning på sladdarna.

 
Stigande ordning

   

1 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

1 artiklar

Smarta sladdhållare i olika designs

Här på Du-buy.se hittar du flera olika sladdhållare – de flesta från Propaganda. Det är deras lilla Mr. P-figur, som är utnämnd till sladdhållare och du kan sno sladdarna runt om honom så du få ordning på dem. Du hittar flera olika designs med Mr. P, bl.a. Mr. P Sladdhållare (vit). Du kan också få en smart liten sladdhållare till dina hörlurar, för är det något som alltid trasslar in sig så är det hörlurar. Då passar t.ex. Bobino Kabelhållare (liten/svart). Sladdhållaren är lätt att hantera då hörlurarna bara ska snurras runt hållaren och sen är problemet fixat.
En annan smart och superenkel sladdhållare är Sladdhållaren från Bobino (svart). Denna är lätt att använda och tar ingen plats. Nu är det i alla fall slut med sladdar som trasslar och slår knutor.

Vårt urval av sladdhållare
Gemensamt för de sladdhållare som vi säljer här på Du-buy.se är att de är av hög kvalité med ett högt designvärde. De har också en humoristisk touch. Vi sätter en ära i att ha produkter som inte bara är användbara och klassiska – de ska också kunna tillföra något till din personliga stil. Det samma gäller såklart för sladdhållare.
Om du letar efter en sladdhållare kan det vara att du också behöver något från vårt urval av förvaring. Här kan du eventuellt hitta en förvaringsbox till alla dina sladdar som blev över, när du fått ordning på dina sladdar med sladdhållarna.
Kom ihåg att vi har prisgaranti när du handlar på Du-buy.se, och du kan vara säker på att du får en produkt av hög kvalité.