ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Skotillbehör

Det är inte många som kan skryta med att de har ordning på sina skor i hallen och garderoben. Oavsett hur goda intentioner man har om att ställa skorna snyggt när man kommer inom dörren, så ser det ändå ut som ett slagfält efter ett litet tag.
Men det finns hjälp att få!
 
Stigande ordning

   

20 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

20 artiklar

Behöver du struktur till skorna?
Här på Du-buy.se har vi olika former för tillbehör till förvaring av skor som kan hjälpa dig att hålla ordning på det tidigare nämnda slagfältet. Du kan bl.a. välja en sko-/stövelbricka från Tica Copenhagen, som tillbehör till din skosamling. Brickan, som fås i både liten och stor, är tillverkad i naturgummi, som ger den ett häftigt utseende, och gör att den passar helt perfekt till dina skor – precis det tillbehör som du har väntat på. Naturgummit ger skobrickan en bra vikt så att den inte glider runt på golvet. Den hållbara kvalitén gör den perfekt för även de mest leriga och våta skor, i en hall är den nästan oumbärlig.

Du kan också ta en titt på Normann Copenhagens skostativ, som både håller ordning och ser snygg ut i din hall. Skostativets design är mycket enkel och gör den både klassisk och elegant att titta på. Hyllan är snygg i hallen och kan hjälpa dig med att få struktur på familjens skodon - och det med stil!
Snygga och smarta skohorn till dig
De flesta vet hur jobbigt och tröttande det är för både fingrar och rygg när man ska pressa ner sina fötter i ett par trånga skor. Det är vid sådana tillfällen man önskar att man hade ett skohorn, som gör livet lite lättare. Speciellt för äldre, skadade och gravida kan ett skohorn underlätta, och det finns ingen anledning att inte lösa ett problem som kan fixas med ett enkelt klick! Se t.ex. det smarta Slip Skohornet från Umbra, som är tillverkat i aluminium och dessutom har en gummiring så att den kan hängas upp. På så sätt ska du verken ner på golvet för att leta efter skohorn eller för att ta på dig skorna.


Kom ihåg att alla våra varor har prisgaranti och vi har snabb leverans.