0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Skinn

Skinn är läckert, lyxigt och otroligt mjuk, så det finns ingen anledning att att inte införskaffa  sig ett. Här på Du-buy.se för vi skinn från kända varumärken som Bloomingville och Ib Laursen, och skinnen fås i olika form och färg och för olika ändamål.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 26

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 26

Här på sidan hittar du ett stort urval av diverse skinn. Det är mocka, lammskinn, fårskinn, tibetanskt stolsits skinn och dessutom mongoliskt lammskinn. Bl.a. hittar du en lång rad med kuddar i olika former, färger och olika typer av skinn. Det stora och breda urvalet gör det enkelt för dig att hitta något som passar till din stil och inredning. Bl.a. Ib Laursen Tibetansk kudde i vitt som passar perfekt i soffan i vardagsrummet, eller liggande på en daybed eller ovanpå sängöverkastet i sovrummet. Bloomingville har en vacker rund fårskinnskudde som med sin speciella form gör din inredning både unik och personlig. Förutom alla läckra kuddar så har vi också fina lammskinn i olika färger. Bl.a. detta sköna Mongolska Lammskinn från Bloomingville, som har en vacker och karakteristisk färg, som passar fint med en enkel och minimalistisk inredning.

Tibetanska lammskinn i ett hav av färger

Ib Laursen har lyckats skapa en lång rad lammskinn i tibetansk ull i många olika färger, så det finns något för alla. Detta Ib Laursen Tibetanska Lammskinn i färgen oliv, ger en snygg kontrast till en annars ljus inredning. Fattas du däremot en söt inredningsdetalj i ett rum, då är Ib Laursen Tibetanska Lammskinn i färgen malva ett bra val - och faller det inte i god jord i pojkrummet så finns det också i blått, som heter Tibetansk Lammskinn Ljusblå.

Tycker du att de långhåriga skinnen är för mycket så har vi också denna fina fårskinnskudde från Bloomingville, som är något kortare i pälsen. Tycker du om kudden så finns det också en Bloomingville Fårskinnsmatta som är hela 90cm i diameter - mer än tillräckligt att sätta ner fötterna på när de behöver värmas.