0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sækkestole

Få saker kan väl mäta sig med att få slänga sig i en säckstol och bara få sträcka ut. En säckstol är otroligt komfortabel, åtminstone när den är tillräckligt stor, då den formar sig efter kroppen och stödjer din kropp på alla ställen som behöver stödjas. Dessutom är det en superhäftig möbel som finns i en mängd färger. Det är en möbel som barnen älskar men den passar också i vardagsrummet eller tonårsrummet. Den är både användbar och dekorativ. Säckstolen finns i många olika färger och modeller så du kan lätt hitta en säckstol som uppfyller dina krav både vad gäller form och färg.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 42

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 42

Säckstolen har blivit väldigt populär de senaste åren. Tidigare var säckstolen, precis som det låter, en ’stol’ med fyllning som man kunde sitta på i tonårsrummet. Nutidens säckstolar har vuxit något och blivit mindre som en stol och mer som en stor kudde som man kan använda var som helst. Fyllningen i säckstolen gör möbeln lätt att forma, den är också enkel att flytta runt på då den inte väger så mycket. Säckstolen är inte bunden till ett speciellt rum, utan kan hela tiden flyttas runt allt efter var den gör störst nytta för stunden. 

Den kända Fat Boy säckstolen har blivit otroligt populär, kanske för att den är så komfortabel. Här hos Du-buy.se har i inte Fat Boy, men vi har Sitting Bull säckstolar som påminner mycket om dem. Det är en stor säckstol som finns i en mängd olika fräcka färger och spännande mönster. Du kan vara helt säker på att det finns en som passar precis till dig och inredning i ditt hem. Barnen älskar att leka och busa runt i säckstolarna och en egen säckstol vill garanterat bli uppskattad. En säckstol kan också användas som en stol eller som en matta att ligga på. Våra säckstolar är av god kvalité som säkrar många års hållbarhet. 

Kolla in denna utomhus säckstol som passar perfekt på terrassen där den kan användas till att sitta på under långa sommarkvällar.  För inomhusbruk kan du kika på pool säckstolen som har en superhärlig färg som piffar upp rummet.

Vi har ofta säckstolar på rea så titta förbi då och då om du behöver en säckstol. Har vi inga säckstolar på rea så kan du lugnt köpa en ändå – vi har alltid prisgaranti, så du hittar ingen Sitting Bull-säckstol billigare än hos oss på Du-buy.se.