ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Papperskorgar

Oavsett om du kallar det för en papperskorg, soptunna eller pedalhink så är det något som vi alla har användning för. För skräp produserar vi alla i olika mängd. Skräpet i sig är inte så spännande, men det betyder ju inte att papperskorgen inte kan vara det.  Här på Du-buy.se har vi samlat ett brett urval med några av snyggaste och mest användbara papperskorgar på marknaden. Så oavsett om du behöver en soptunna i köket, en pedalhink till badrummet eller en papperskor till kontoret så är sannolikheten stor för att vi har något som kan leva upp till dina behov.
 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 47

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 47

En papperskorg för alla behov

Du kan t.ex. få en klassisk pedalhink, antingen i svart, vit eller den iögonfallande Wesco Baseboy Pedalhink i skarp limegrön. Den är rymlig och är perfekt som papperskorg i köket eller på kontoret, där den kan sätta lite fart på ett annars trist rum med sin härliga färg. Du kan också välja en Mr. P-papperskorg designad av Chaiyut Plypetch som lockar fram ett leende var gång du ska slänga något i papperskorgen. Eller varför inte en papperskor med sensor, som denna snygga från Steel-function, då behöver du inte använda händerna när den ska öppnas och stängas? Den är inte bara smart, den är supersnygg och ser lyxig ut oavsett placering i hemmet.

Du kan också få en papperskorg som ser ut som en läskburk i form av Qualys roliga initiativ som finns i flera olika färger. Eller varför inte en söt liten papperskorg i zink från House Doctor? – möjligheterna (och varumärkena) är många och det är bara för dig att välja. Papperskorgens utformning avgörs naturligtvis också av vad du ska ha den till, men vi har papperskorgar som täcker alla områden. Titta runt här på sidan och hitta din favorit.
Kom ihåg att vi ofta har erbjudanden på papperskorgar, och vi har alltid prisgaranti på alla våra produkter.