ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Oljelampor

Facklor skapar trevnad och god stämning - oavsett om det är sommar eller vinter. Facklor och oljelampor är perfekta gåvor till personen eller paret som har allt. Det finns flera material och färger att välja mellan här på sidan. Du-buy.se har också trädgårdsfacklor till poolen eller bassängen där facklan kan flyta runt, om den inte står vackert på bordet.

 
Stigande ordning

   

1 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

1 artiklar

Oljelampor för inomhus och utomhus bruk i skandinavisk design

Här på sidan hittar du allsköns olika oljelampor och facklor. Det finns något för var smak och vart hem. Det finns inget mer stämningsfullt än en oljelampa på terrassbordet en sommarkväll. Älskar du stämningsfulla kvällar ska du ta en titt på Steltons Oljelampa (klart glas), som finns i olika färger och former för glas. Designen på denna lampa är enkel och tidlös - en skandinavisk klassiker!

Om din oljelampa/fackla ska vara mer än en dekoration på bordet, utan en central trädgårdsinstallation, är en stående fackla genialisk. Titta på Fackla (Orchos) från Blomus, som med sin träpinne kan ställas i jorden. Du kan göra ett hav av ljus i trädgården med många av dessa facklor och du kan vara helt säker på att facklan, som är av rostfritt stål, är av bästa kvalité.

Är du lycklig ägare av en pool så vet du att den kan se lite tråkig ut när den inte används. Det är dock slut med det nu för vi har en superenkel lösning. Den smarte Facklan (på bord och i vatten) från Blomus, kan du nämligen sätta ner i din pool och där flyter den vackert runt i vattnet. Det ger en effektfull belysning och härlig stämning. När lampan inte är i poolen kan du sätta på den medföljande gummifoten och ställa den på bordet. Smart, eller hur?

På Du-buy.se hittar du både lampor och facklor från kända varumärken. Lampor med frostat glas ger ett vackert sken när mörkret faller. Justering av ljusets styrka är super smart, då kan man styra efter behov. Påfyllningen av många av lamporna sker enkelt utan att behöva sära på dem. Vi har prisgaranti på alla varor på Du-buy.se, även på all övrig snygg och dekorativ belysning.