ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nyckelhållare

De flesta av oss vet hur irriterande det är när man inte hittar sina nycklar, när man åter igen ska leta efter dem. De är alltid försvunna när man som minst behöver det! Investerar du i en av dessa smarta nyckelhållare från Du-buy.se är det slut med att slänga nycklarna var du står - du har åtminstone ingen ursäkt längre. Här på sidan får du en snabb överblick över alla nyckelhållare vi har i vårt sortiment, och vi vågar lova att det finns något för var smak.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 28

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 28

Nyckelhållare som matchar din stil och ditt behov

Här på Du-buy.se har vi ett stort urval av nyckelhållare, något för var smak. Vi har nyckelhållare från många olika varumärken. Är det ’bara’ dina nycklar som behöver en avlastningsplats då kanske ett snyggt nyckelband i flätat läder är något för dig? Oavsett vad du tycker om finns det garanterat något här på sidan för dig. Den flätade nyckelhållaren från House Doctor fås i flera olika färger och ser till att dina nycklar inte försvinner i fickan eller längst ner i väskan. Utöver det rent praktiska, så är den flätade nyckelhållaren både klassisk och dekorativ. Behöver du ett ställe att lägga av dina nycklar på så kolla in Keywall från Neon Living. Här finns både plats till nycklar, mobiltelefon, kvitton, pennor och annat konstigt man kan hitta i fickornas djup. Keywall kan användas på flera sätt då det också följer med fyra starka magneter. Kewall finns också i vit. Eller varför inte den praktiska Cubby Container, som inte bara är en nyckelhållare, den har också krokar med förvaringsmöjligheter? Cubby containeren är väldigt rymlig och har plats för många nycklar. Om du bara behöver plats för en nyckelring eller en enkel nyckel då är det lätt att falla för den söta ugglan från Quali. Nyckelhållaren öppnar ögonen så fort du hänger upp din nyckel. När du tar nycklarna så stängs ögonen igen. Quali har flera snygga nyckelhållare, de har också sett med två hållare.

Kom ihåg att du får prisgaranti här hos Du-buy.se. Även om din favorit-nyckelhållare inte är på rea, så kan du vara säker på att du får den till bästa priset. Nyckelhållare är också en bra present till familj och vänner – du är knappast den ända i omgivningen som lyckas med att slarva bort nycklarna då och då!