Köp julklappar nu - Vi byter till 15 januari
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Musikspelare

Här hittar du många möjligheter inom musikavspelning och högtalare. Lägg märke till väckarklockorna som kan väcka dig med din favoritmusik och ladda upp samtidigt. Till strandturen med vännerna är ett musikbadlakan som kan rullas till en väska helt perfekt. Badlakanet har en högtalare i var ände av väskan och kan med den medföljande sladden lätt kopplas till din Ipod, mobil eller liknande. En invändig uppblåsbar kudde ger dig en god komfort samtidigt som du njuter av musiken.

 
Stigande ordning

   

9 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

9 artiklar

Musikspelare med bluetooth och superbra ljudkvalité

Musik kan användas i alla sammanhang. Oavsett om du tränar, festar, gör läxor, arbetar eller är påväg upp efter ett brustet hjärta, så gör musiken något med oss som gör det hela lite lättare. Därför är det också viktigt att du har möjlighet för att höra musik oavsett var du är, eller vad du gör. Vi vet hur viktigt detta är, och därför har vi samlat ett superbra urval av de bästa musikspelarna till dig. Då kan du välja exakt den musikspelare som du behöver.

Bärbara högtalare med stämningsbelysning är en hit både i vardagen och vid festliga tillfällen. De fås här i flera storlekar men gemensamt för alla är en snygg design, överraskande bra bas och läckert ljud. En av de populäraste är Kreafunk Aglow, som finns i olika färger. Den är lätt att ta med sig och får du ett telefonsamtal så kan du snabbt stänga av musiken och prata över högtalaren - smart! Denna högtalare är också utrustad med ljus, så den är perfekt till både musik, generell belysning och till att sprida en härlig stämning.

Om du ofta befinner dig i offentlig trafik och inte vill dra till dig onödigt mycket uppmärksamhet är det nog smart med ett par hörlurar. Här på sidan hittar du flera olika slags hörlurar och du kan lätt hitta de du tycker är smartast. Woofit hörlurarna från Sack It, gör det enkelt att resa runt i landet samtidigt som du ser bra ut. Dessa finns i två olika färger, har ingen sladd och har läckra kuddar till öronen så att du slipper märken efter lurarna.

Hos Du-buy.se hittar du också funktionella hyllor som fungerar som musikspelare, t.ex. Kreafunk Ashelf hylla, Som har inbyggda högtalare. Behöver du inte en musikspelande hylla utan bara en hylla att ställa din högtalare på, då har vi en mängd olika hyllor att välja mellan, gå in och kolla.

Det är naturligtvis prisgaranti på alla musiklösningar - och hyllor - på Du buy.se.